Leonardo keményen nyomja a rehabilitációt

FradiMob - 2014. február 16. vasárnap, 09:52

Komolyan, kinek éri meg a pubtulajokon kívül, hogy itt nyaraltatjuk ezt a csávót?


Az idei alapozást is sikerült kibekkelnie a brazilnak némi kocogással. Előbb egy “”"vírus”"” döntötte lábáról, amiből mondjuk a beleki edzőtábor elején még elutazott a csapat után. Gondolom, a jobb időjárás miatt, mert pár kör futáson kívül sokat nem csinált, a csapat edzéseibe nem szállt be.

Saját bevallása szerint 90%-os állapotban edzett, azóta sikerült kemény munkával leküzdenie magát olyan szintre, hogy a hazaérkezés után is csak az oldalvonal mellől nézi a csapatot. 

Viszont nagyon komolyan veszi a rehabilitációt, ahogy az alábbi kép is bizonyítja, egyetlen péntek esti foglalkozást sem mulasztana el minél előbbi felépülése érdekében.


Leonardo a két bájos fizioterapeutával a péntek esti rehabilitációs foglalkozáson


Tegyük fel, hogy mindezek után a tavaszi meccsek nagy részén szerepelni fog. Milyen reakciót fog ez kiváltani a többi játékosból, akik végigrobotolták a teljes alapozást? Ilyen játékosokat állítsunk a fiatalok elé példaképnek? Alibizd el az edzéseket, bulizz, érezd jól magad, a pénzed úgyis megkapod, ha kicsit tehetséges vagy, játszani is fogsz. Jó üzenet ez?

forrás: 
http://mindigessoha.hu/2014/02/leonardo-kemenyen-nyomja-a-rehabilitaciot/

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva