Szurkolói kártya az FFC-re is

FradiMob - 2014. február 28. péntek, 15:43

Kubatovék megölik a szurkolói csapatot...


Kubatov átvette a népligetet és az eddig közösségi sport komplexumbol kártyás belépős magánbirtok lett... Ezentúl az FFC drukkerek is csak kártyával léphetnek be, miközben nagyon sok régi fradista aki ellenezte az FTC szurkolói kártyát , ott találta meg a régi idők hangulatát az FFC-nél... Tegnap ismét találkozóra invitáltak minket az FTC vezetői, melyben kértek minket, hogy a következő pontokat tartsuk és tartassuk be:

1. A vasárnapi mérkőzéstől még nem, de a jövőben, ha feláll a jegyszedő rendszer, akkor 200 Ft-os belépővel lehet a népligeti edzőközpontban tartózkodni a mérkőzéseink idején. Ezt a 200 Ft-ot az FTC utánpótlásának támogatására fordítják.

2. Az FTC vezetése kéri, hogy a mérkőzéseinken semmilyen atrocitás, botrány ne történjen meg, legyenek biztonsági embereink, de ők tényleg a rendre vigyázzanak. Vegyük figyelembe, hogy a sporttelepen más utánpótlás események is zajlanak velünk egy időben, jó példát mutassunk akár a pályán, akár a lelátón a fiatalabb fradista játékosoknak és azoknak a szülőknek, akik ide hozzák a gyermeküket. 

3. Elfogadták azokat a biztonsági intézkedéseket, amelyeket nyújtani tudunk, tehát a keretben nem lévő játékosaink, illetve az FFC II csapattagjai adják a biztonsági szolgálat gerincét. Biztonsági szalagot húzunk majd a pálya köré. A vendégeknek fenntartott rész a bejárathoz távolabb eső ülő szektor lesz. 

4. A belépés kizárólag a Ferencváros által kibocsátott szurkolói kártyával történhet. Egy olyan kompromisszumot sikerült elérni, hogy akár a játékosaink hozzátartozóinak, akár néhány szurkolónknak, akár a vendégcsapat szurkolóinak nincsen ilyen regisztrációja, ezért egy általunk leadott létszámig bejöhetnek a nézők a mérkőzéseinkre szurkolói kártya nélkül is.

Ha ezeket a szabályokat betartjuk és betartatjuk, akkor minden további nélkül maradhatunk a Népligetben és anyagilag is megpróbálnak minél kedvezőbb árat kialakítani. Kérjük szurkolóinkat, hogy ne legyenek egyből elutasítóak az új szabályozások kapcsán. A 200 Ft-os belépési díj az utánpótlásra költődik, azzal, hogy helyet adnak klubunknak, érthető, ha meg is követelnek bizonyos magatartást, a szurkolói kártya kötelező használata pedig sajnos az FTC elnökségének és a magyar futball jelenlegi főszereplőinek a sajátossága, még ha klubunk játékosainak, elnökségi tagjainak ki is van váltva, nem rajongunk érte és nem gondoljuk, hogy ezt az FFC-nél is alkalmazni kellene, de a keretszámok elküldésével talán ez is elfogadhatóvá válik mindenki számára. Jelenleg jó a viszonyunk a Ferencváros vezetésével és a Népliget üzemeltetőivel, szeretnénk ha ez a jövőben is így maradna, ezért kérünk mindenkit, tartsa be a felső pontokat.

Köszönettel,

FFC

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva