Kiegészítés az FFC közleményéhez

FradiMob - 2014. március 01. szombat, 14:45

Reagálás az elmúlt napok, órák történéseire, felvetéseire.Elég nagy vihart kavart jogosan a ránk vonatkozó népligeti házirend. Folyamatosan jönnek a kérdések, reagálások, ha fizetünk a pályáért, akkor miért szabnak feltételeket? Meg egyáltalán mi köze van az FFC-nek a szurkolói kártyához?

A jövő héten ismét megpróbálunk leülni az FTC elnökségével és esetleg újra átbeszélni a lehetőségeket, hogy egy olyan kompromisszum születhessen, ahol a szurkolói életforma főbb elvei ne sérüljenek. Esetünkben ráadásul egy szurkolói csapatról van szó, ahol a játékosok zöme a lelátón edződött, ezért mi is úgy érezzük, hogy ezt kötelességünk megtenni vagy legalább megpróbálni. Részünkről a későbbi 200 Ft-os jegyárral és a megkövetelő biztonsági intézkedésekkel nincs bajunk, viszont a szurkolói kártya kérdésében tárgyalni szeretnénk.

A vasárnapi meccsre kérjük szurkolóinkat, hogy jöjjenek ki, ne szabjon ez gátat, ígérjük, a beengedésnél több vezető is ott lesz, koordinálni fogja a beléptetést, mindenki be fog jutni. 

Jelenleg meg van kötve a kezünk, ugyanis Budapesten szinte minden pálya kihasznált, de ha tudnánk is valahova menni, az kb. hetente 50.000-60.000 Ft-os többletet jelentene klubunknak.

Viszont ettől az ügytől függetlenül már hónapokkal ezelőtt elindultunk azon az úton, hogy esetleg saját pályánk legyen...

Holnap, 12:00, Népliget! Gyertek és szurkoljatok!

FFC

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva