Felmentették a szurkolót megkéselőket

FradiMob - 2014. március 07. péntek, 09:21

Ez a magyar igazságszolgáltatás.....
Két pofon a meccs előtt, garázdaság, 1.5-2 év börtön.
Berohansz a pályára ünnepleni, rendzavarás, 1 év börtön.
Küldesz pár sms-t valami féregnek, zaklatás, 1.5 év börtön.
Soroljuk még?
Szinte minden szurkolótársunk ismer legalább egy olyan szurkolót, akit piti dolgokért hurcolt meg a magyar igazságszolgáltatás.
A politikusok a hülye törvényeikkel, a megvásárolt rendőrök, ügyészek, az elfogult,mindenkit elítélő bíróságok.

Magyarországon 100 vádlottból 97-et elítélnek a bíróságok.
Ebben világelsők vagyunk.
Még a diktátorok uralta országokban is több a felmentett,mint a mi demokráciánkban.
Németországban 100-ból még 40 sincs az elítélt, míg Svédországban 24.
Azt nyilatkozta a svéd igazságügyi miniszter, hogy ha ez a szám 25 lesz, akkor ő lemond, mert ez azt jelenti, hogy nincs az országban demokrácia.
Tulajdonképpen mindenkit elítélnek a bíróságok aki eléjük kerül.

És van az a kivétel,az a 3...
A macsétás rendőr, aki szurkolót akart ölni, ejnye-bejnyét kapott.
A celeb herevasaló is bentleyvel kocsikázgat...
És a szurkolót hatszor megkéselő kisebbség is ártatlan...Íme:

ELSŐ FOKON FELMENTETTÉK A SZIGETHALMI KÉSELŐKET


A Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön első fokon felmentette az emberölés kísérlete bűntettének vádja alól azt a két fiatalt, aki az ügyészség szerint késsel megsebesített két férfit egy szigethalmi szórakozóhelyen 2012 szilveszterén – közölte a Budapest Környéki Törvényszék. Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész a bűnösség megállapításáért fellebbezett.

A törvényszék tájékoztatása szerint a bíróság által megállapított tényállás alapján a terhelő bizonyítékok sem egyenként, sem összességében nem voltak alkalmasak a vádlottak bűnösségének megállapítására. A vádlottak vallomásai, illetve az egyik sértetti vallomás alapján “a vádlottakat mentő tényállás volt megállapítható”.

A Pest Megyei Főügyészség vádirata szerint a támadás idején még fiatalkorú elsőrendű vádlott, J. János a családjával mulatott a sörözőben. Az emeleti részen búcsúztatta az óévet az ügy két sértettje egy népes társasággal. Éjfél után a két társaság összeszólalkozott, a szóváltást J. János és az egyik sértett közötti ütésváltás követte. Dulakodás közben az elsőrendű vádlott hatszor szúrta meg a sértettet, a szúrások a férfit a mellkasán, az arcán és a lábán érték. Az ügy másodrendű vádlottja társának kiáltására lépett J. János mellé, és gyomron szúrta a másik sértettet. A dulakodásba a vádlottak és a sértettek társasága is bekapcsolódott.

A Sziget BC 19 éves szabadfogású birkózóját, Bozsányit csaknem végzetes késszúrás érte január 1-én, a szilveszteri buli után. Fotó: Fejér Bálint / borsonline.hu

A Sziget BC 19 éves szabadfogású birkózóját, Bozsányit csaknem végzetes késszúrás érte január 1-én, a szilveszteri buli után. Fotó: Fejér Bálint / borsonline.hu

A szigethalmi söröző mosdójában történt verekedésben két sportolót késeltek meg. Sávoly Gergőt, az MTK ökölvívóját több késszúrás érte, közülük néhány a szív környékén okozott sérülést. Bozsányi Gergőt (képünkön) , a Sziget SC birkózóját hátulról előrenyúlva hastájékon szúrták meg, ő napokig életveszélyben volt.

Korábbi cikkünk a témában: Hamarosan bíróság elé kerülnek Sávolyék támadói

forrás: MTI
fotó: MHO, Borsonline.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva