Varga Viktor: Berki Krisztián monológja betanult hazugság volt, ami bűzlött, mint egy halastó!

FradiMob - 2014. március 08. szombat, 08:01

A TV2 valamiért még mindig úgy hiszi, hogy Berki Krisztiánt mint médiasztárt kell mutogatnia.


 
Berki Majka új műsorában természetesen ismét elmondta, hogy ő egyetlen fillért sem sikkasztott el, ám a műsorban részt vevő társai között azért volt, aki átlátott rajta.

Majka NaNee című új műsorának egyik meghívott vendége Berki Krisztián volt. Mondjuk nem értem, hogy miért kell őt mutogatni a tv-ben, de ha már ott volt, társai kérdésére elmondta, egyetlen fillért sem sikkasztott el a Fradinál.


- Ez egy bulvársajtó cikke volt, és semmi valóságalapja nincs. Ezt bizonyítja, hogy semmilyen eljárás nincs ellenem. Azt mondják, elvittem több mint 20 millió forintot, de azt elfelejtik, hogy nekem csak 250 ezer forintig volt aláírási jogom, minden ennél magasabb összeghez kellett az angol gazdasági igazgató aláírása is – mondta erre Berki, igaz, egy perc sem telt, már 60 millió forintról beszélt. – Azt a szintet, amit én élek, nem tudnám fedezni az állítólag elsikkasztott 60 millióból – mondta, mivel nyilván ő a Ferencvárosnál hiányzó összeghez gondolatban hozzácsapta a váci kassza mínuszát is.

Ennél is keményebb, hogy Berki mint a Ferencváros megmentője tetszelgett, hiszen mint mondta, nemhogy elvett, de, saját pénzét is beletette a Fradiba, csakhogy konszolidálni tudja a klubot.

Na erre azért biztosan sokaknak kinyílt a bicska a zsebében.


sokan szeretnék Berkit így látni…..

Majka gyorsan reflektált is, azt mondta, hogy azért nem hisz senki Berkinek, mert ilyen válaszokat ad, mire ő azt válaszolta, hogy ez nem érdekli őt.

- Én egy brandet építek, azt szeretném, az, hogy Berki, minőséget jelentsen – válaszolta arra a kérdésre, miből él és szórja a pénzt, egy másik kérdésre pedig egyenes azt válaszolta, hogy semmi közük ehhez a kérdezőknek.

Úgy érzem, a műsorban szintén részt vevő Varga Viktor gyorsan ráérzett, milyen ember Berki Krisztián.
- A világ legunalmasabb monológja volt, amit Berki Krisztián itt a Ferencvárosról elmondott. Betanult hazugság volt, ami bűzlött, mint egy halastó.

Varga Viktor egyébként nem volt rest mindezt Berki szemébe mondani:
- Akkora kamut, amit te ma előadtál, én még életemben nem hallottam. Az egész estét végighazudtad.

Úgy látszik, az egyébként valóban tehetséges énekes és festő gyorsan kiismerte Berkit.


Fehér György / mifocink.com

Utolsó módosítás 2014. március 09. vasárnap, 10:42

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére