Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

SÁVOLY GERGÔ BÍZIK BENNE, MEGLAKOL A KÉSELŐJE

FradiMob - 2014. március 08. szombat, 12:30

Sávoly Gergő abban bízik, ügye másodfokú tárgyalásán kiderül, valóban J. János szúrta meg öt alkalommal ­tavaly január elsején. Szemtanú nővére, Dóra ismét összefoglalta ­lapunknak, mit látott a véres percekben.

 Csütörtökön első fokon felmentették a szigethalmi szurkálás vádlottait az emberölés vádja alól, J. János és V. Róbert szabadon távozhatott. Az ügyész bűnmegállapítást kérve fellebbezett, így az ügy másodfokon folytatódik.


Megkerestük az MTK ökölvívóját, Sávolyt, hogyan látja az ügye esélyeit. – Annak megállapítását várom, hogy valóban J. szúrt meg, amint azt többen is látták, azaz az elkövető sem ismeretlen – fogalmazott Sávoly. Hozzátette, a mellette szóló szemtanúk is azt vallották, J. szúrta meg olyan súlyosan, hogy csupán az orvosok ügyességén múlt életben maradása. A bokszoló által említett tanúk egyike a nővére, Dóra volt, a másik kettő a baráti körükhöz tartozó Cs. Gergő és annak barátnője.

– Megismétlem, amit a nyomozóknak korábban elmondtam – nyilatkozta Dóra. – A támadás előtt lementünk a mellékhelyiségbe az öcsémmel és a később szintén megtámadott birkózó barátjával, Bozsányi Gergővel azért, hogy megbeszéljük, a sörözőből hová megyünk tovább a szilveszteri mulatságot folytatni. Eközben kívülről dörömböltek az ajtón, majd ránk törte J. János, és ötször megdöfte az öcsémet. A tárgyalásokon egyébként azt furcsállták, hogy mi, azaz a tanúk nem emlékezünk pontosan arra, vajon J. melyik kézzel szúrta meg Gergőt... 

forrás: bors

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva