Hevesi Tamás lett az FFC vezetőedzője

FradiMob - 2014. március 12. szerda, 08:16

Az már csak hab a tortán, hogy szurkolói kártya nélkül is látogathatóak mostantól az FFC meccsek, de erről majd később bővebben.


Ma meg is tartottuk az első közös edzéstMa meg is tartottuk az első közös edzéstAmiről most már hivatalosan is beszélhetünk, Hevesi Tamással sikerült mindenben megállapodnunk. A múlt héten kerestük meg a pro licences tanfolyammal is rendelkező szakembert, aki nem mellesleg köztudottan óriási fradista, hogy lenne-e kedve velünk, szerelemből futballozókkal, mondhatni amatőrökkel is foglalkozni, kisegíteni minket. A válasz azonnal igen volt, csak sajnos elvállalt egy fellépéssorozatot az énekesi szakmájában és április elejéig bizonytalan, hogy mennyire tud az összejöveteleinken ott lenni. Ez egyébként még ma sem teljesen látszik, viszont nem vártunk tovább, belefogtunk a közös munkába. Egyéb feltételeknek is meg kellett felelnünk, miszerint csak 3 edzéssel vág bele, a 2 Neki kevés. Csak abban az esetben jön, ha itt mindenki egyet akar és maximális felé a bizalom, nincsenek bérelt helyek a kezdőben, továbbá maximális a csapat részéről az odaadás.

1 órás taktikai értekezlettel kezdtünk, majd próbáltuk és a héten próbáljuk folyamatosan felépíteni az Általa elképzelt játékrendszert. Nagyon reméljük, hogy hosszú ideig tud velünk foglalkozni, köszöntjük a családban. Pénteken így igazi csemege lehet a mérkőzésünk, ugyanis Mátyus Jani is ott lesz velünk, a kispadon bemutatkozik Hevesi Tamás és ott lesznek természetesen a szokásos arcok, akik azt gondoljuk, hogy a Fradi táborban már letettek valamit az asztalra.

Az már csak hab a tortán, hogy szurkolói kártya nélkül is látogathatóak mostantól az FFC meccsek, de erről majd később bővebben.

Tempó FFC!


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva