“ÖLJÉTEK MEG A MAGYAROKAT!”

FradiMob - 2014. március 14. péntek, 09:53

A románok már hangolnak október 11-re…
A tavalyi bukaresti túrán mindenki tapasztalhatta, hogy mennyire gyűlölnek bennünket az oláhok. A belvárosban szinte mindenki mutogatott a magyar drukkereknek, a 10 éves gyerektől a 70 éves öregemberekig. Tombolt a gyűlölet a román fővárosban, mikor megláttak egy magyar trikolórt. Vagy megemlíthetjük pl. a magyar Himnusz meggyalázását, amit 47000 bocskoros egy emberként fütyült ki. 
Az alábbi képet az “Afara cu ungurii din Tara” facebook oldalon találtuk, aminek a magyar jelentése: “Kifele a magyarokkal az országból” . Az arcát persze már nem merte vállalni a bátor hazafi!
Az Ultras Romania nevű futball kedvelőket megcélzó oldal szélsőségesek és fajgyűlölők kedvelt olvasnivalója. Facebookos bejegyzéseket nem törlik, tehát gyaníthatóan egyetértenek azok tartalmával. Jó néhány bejegyzésükből süt a soviniszta gyűlöletbeszéd és persze a butaság. “Öljétek meg a magyarokat, erőszakoljátok meg asszonyaikat!” -írják. A weboldalnak egyébként ötezer állandó látogatója van, – a közösség elleni uszítás, nagy nyilvánosság előtt tehát teljesen megalapozott. Reméljük, a román hatóságok nem maradnak tétlenek a vérforraló gyűlöletbeszéd kapcsán.


Az alábbi facebook bejegyzést Március 9-én tették közzé az “Ultras Romania” oldal szerkesztői:“Román hadsereg, haladjatok át a Kárpátokon. Karóval öljétek meg a magyarokat, erőszakoljátok meg az asszonyaikat, öljétek meg a gyermekeiket, hogy lássa a világ, románok vagyunk!” 

Úgy tűnik, hogy a magyarok kiirtásáról szóló bejegyzésüket és a két felgyújtott zászlóról a képet törölte a facebook, a sok jelentés miatt, de az oldal még nem szűnt meg, továbbra is kell jelenteni a gyűlölködő képeket és maga az oldalt főleg! Természetesen mi is megyünk, és októberben újra ott leszünk bukarest főutcáin és várjuk a szőröstalpúakat… talán idén eljönnek, és odaállnak elénk…

LÉTREHOZTUNK EGY ÚJ OLDALT: INFORMÁCIÓK A BUKARESTI TÚRÁVAL KAPCSOLATBAN, JELÖLJÉTEK A FACEBOOKON!

Szurkolóivonat.hu 2014

https://www.facebook.com/pages/Szurkolóivonathu-2014/749653968386655

MINDENKI BUKARESTBE!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva