Jegyinformációk - Derbi

FradiMob - 2014. március 29. szombat, 06:58

Minden fontos tudnivaló a jövő pénteki, Újpest-FTC bajnoki mérkőzés jegyinformációival kapcsolatban.


Labdarúgó-csapatunk április 4-én, pénteken 19.00-kor az Újpest ellen játszik a Szusza Ferenc Stadionban.

A tavalyihoz hasonlóan, idén is 1400 db vendégjegyet biztosít Klubunk számára az Újpest. A belépők egységesen 1.400 Ft-ba kerülnek.

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően a kapott jegykontingensből 600 db-ot a szurkolói csoportok vehetnek meg, 200 db-ot a Klub belső értékesítésében tart, a többi 600 db belépőt pedig elsősorban a bérletes szurkolók vásárolhatják meg, majd, amennyiben marad jegy, a bérlettel nem rendelkezőknek is lesznek árusítási napok. 

Vásárlási időpontok
- március 31., hétfő, 10:00-18:00: kizárólag bérlettel lehet jegyet vásárolni, egy ember 1 db bérlettel állhat sorba, és maximum 2 db belépőt válthat.
- április 1., kedd, 10:00-18:00: kizárólag bérlettel lehet jegyet vásárolni, egy ember 1 db bérlettel állhat sorba, és maximum 2 db belépőt válthat.
- április 2-3., szerda-csütörtök: 10:00-18:00, nem feltétel a bérlet, egy fő maximum 2 db belépőt válthat.

Fontos információk
- Kizárólag az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központban lehet a belépőket - a fentiek szerint - megvásárolni.
- A vásárláskor kötelező bediktálni a nevet, a születési helyet és időt, valamint a szurkolói kártya kódját. 
Miután az idegenbeli mérkőzésekre nem Klubunk rendszeréből nyomtatjuk a jegyeket, hanem az MLSZ rendszeréből, így a gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük, hogy mindenki a fenti adatok birtokában jöjjön jegyet venni. 
- A már megvásárolt jegyeket visszaváltani, más nevére átíratni április 3-án 18:00-ig áll módunkban az Elővételi Jegyiroda és Regisztrációs Központban, a mérkőzés napján nem lesz vendégjegyekkel kapcsolatos ügyintézés.

Fradi.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva