Orosz: Jennernek kirohanásai voltak.

m.k. - 2014. június 17. kedd, 08:47

Orosznak meg a pszichotikus tünetei...Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendégeként a következőt mondta Jennerről:

"Julian Jennerrel pedig azért nem hosszabbítottunk szerződést, mert hiába tudott olykor remekül játszani, voltak olyan kirohanásai, amelyeket nem lehetett tolerálni."

Inkább idehoztok öreg holland vagy német túlsúlyos ilyen-olyan gólkirályokat a kispadra?

Kedves Pál.

Tedd le a szert...
Pszichotikus betegségek, pszichotikus tünetek

A valóságkontroll elvesztésével járó állapotok, amikor a beteg saját észleléseit nem tudja a külvilág jelzéseivel vagy mások észleléseivel kontrollálni. Ilyen tünet az érzékcsalódás (idegen szóval „hallucináció”: a külvilágban nem létező hangok, alakok, illatok, stb. észlelése), a „téveszme” (kóros észlelésből vagy gondolkodászavarból eredő meggyőződés, amit a beteg minden ellenkező tény dacára szilárdan fenntart és ennek megfelelően cselekszik), a gondolkodás folyamatának kisiklása (ilyenkor a beteg beszéde válik mások számára érthetetlenné, követhetetlenné), a viselkedés kontrolljának elvesztése, stb. Pszichotikus tünetek sokféle mentális betegségben, de azon kívül is előfordulhatnak például mérgezésekben, anyagcserezavarokban, vagy nem-pszichiátriai betegségekben – ezért önmagukban nem jelentenek diagnózist.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva