Demonstráció az EL mérkőzés előtt.

FradiMob - 2014. július 06. vasárnap, 16:31

A B-Közép felhívása...

Szurkolótársaink! B-Közép!


A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai demonstrációt szerveznek a jövő hét csütörtöki Sliema Wanderers elleni UEFA kupamérkőzés előtt! A Ferencváros Tábora újra összefog, hogy bebizonyítsuk, minket nem lehet elnyomni, a szurkolókat nem lehet lecserélni!

Tiltakozunk a bevezetésre került beléptetési rendszer és minden olyan intézkedés ellen, ami fanatizmusunk ellehetetlenítését szolgálja! Célunk, hogy az új stadion is Szentély lehessen, ahol helye van minden szurkolónak, ahol helye van annak az utánozhatatlan hangulatnak, amelytől a Ferencváros a Ferencváros, és amelyet most száműzni akarnak a lelátóról!

Kérünk minden csoportokkal szimpatizálót, a Ferencváros vezetésének jelen intézkedéseivel nem egyetértőt, hogy csatlakozzon a fanatizmusért, a józan ész szerinti szurkolói hagyományok megőrzéséért indított akciónkhoz és egységesen fehér pólóban, 18:00 órakor találkozzunk a Keleti pályaudvarnál, ahonnan együtt vonulunk a Puskás Ferenc Stadionig.

A demonstráció pontos menetéről később adunk tájékoztatást! Kérjük, figyeljétek oldalunkat!

A mérkőzésen pedig tiszta szívből, teljes erőből buzdítsuk szeretett klubunkat és hajszoljuk győzelembe a csapatot! Együtt erősek vagyunk, mutassuk meg mire képes a Fradi tábora, ha összefog!

Legyünk minél többen, tartsatok velünk!


Hajrá Fradi!

Utolsó módosítás 2014. július 06. vasárnap, 16:58

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva