A munkavállalók kiálltak kubatov mellett.

m.k. - 2014. július 29. kedd, 07:40

Kivéve Böde Dani... Köszönjük Dani!Mostanában a Blikk helyett a Nemzeti Sport rendelkezik speciális információkkal. Véletlenül...

Íme, miként folytatja a klub azt a bizonyos megosztást.

A Rijeka elleni hazai meccs után,mintha nem erről beszélt volna Doll...


A Kecskemét utáni győzelem után az FTC játékosai nem mentek ki ünnepelni a szurkolókhoz, a Nemzeti Sport szerint ennek az az oka, hogy a futballisták megelégelték, hogy a drukkerek egy része folyamatosan Kubatov Gábor elnököt ócsárolja. Azaz azt, akitől a fizetésüket kapják.

A Fradi Böde Dániel három góljával 3-1-re győzött a Kecskemét ellen, normál esetben a játékosok ilyenkor kimennek a szurkolókhoz, lepacsiznak velük, és együtt ünneplik a győzelmet. Most azonban ez elmaradt, a játékosok a pályáról levonulva megtapsolták a nézőket, de nem mentek ki hozzájuk.

Kivéve Böde Danit, aki elindult a szurkolók felé, sőt, hívta játékostársait is.

A sportnapilap úgy tudja, hogy a játékosok ezzel jelezték, hogy kimaradnának a szurkolók és a klub harcából. A szurkolók egy része azért tiltakozik és tüntet kubatov ellen, mert az új stadionba csak szurkolói kártyával lehet jegyet venni, ehhez pedig egy vénaszkenneres azonosításon kell átesni.

A játékosok úgy döntöttek, amíg Kubatovot szidják a nézők, addig nem mennek oda hozzájuk a meccsek után. Azt is elmondták, szükségük van a támogatásra, de szurkolói terrorból nem kérnek.

Akkor most kimaradnak a harcból vagy sem?

És akkor ezek szerint Böde Danit nem zavarja, hogy a tábor kubatovot szidja...

Köszönjük Dani!

(most vagy kegyvesztett lesz Böde, és megjelennek róla a Blikkes hírek, vagy rákényszerítik egy kubatovot támogató cikkre,fényképre...)

Utolsó módosítás 2014. július 29. kedd, 14:08

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva