Szavazás: Maradjon vagy takarodjon a Fradi Security.

FradiMob - 2014. augusztus 18. hétfő, 10:53

Győrben is erősnek érezték magukat kubatov fizetett bűnözői...A szurkolóknak szurkolói kártya, névre szóló belépő, adatszolgáltatás és tenyérszkenner...

A börtönviselt és jelenleg is bűncselekményeket elkövető rendezőknek meg búsás fizetés és rendőri támogatás.

Ez a kubatov féle rend, ezzel akarja megmenteni a gyermekek lelkét...

A fizetett bűnözők Győrben is erősnek érezték magukat:

Győrbe kubatov biztonsági bűnözői, akikkel a Fradi közvéleménykutatás eredménye szerint majd mindenki elégedett, nem engedték be a "Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül" zászlót, és koreográfia egyes kellékeit. Na ja, megdolgoznak a srácok a több tízezer euros prémiumért...

És:

A spanomat a 4. motozás után vállon veregette egy szteroidtol szétpumpalt grizli a következő mondattal : jól van most mar mehetsz tüntetni!!!

Egy másik beszámoló:

Nem tudok elmenni egy dolog mellett ami ma történt. Nem a kapu mögé jutottunk hanem a Fradi szurkolóknak megnyitott sarokba. Fehér pólóban voltunk ott többen is felvidékről. Felfigyeltem egy srácra aki szkenneres pólóban volt erre oda ment hozzá a secus , hogy ki kell fordítania vagy levetnie a pólóját, az indok az volt, hogy ez családi szektor és ezért ez a póló itt nem megengedett. Ezt az információt magától a secustól kaptam akit megkérdeztem miért is kellett átöltöznie a srácnak. A secus csoda de tök normális volt, azt mondta ilyen utasítást kapott. Itt telt be nálam a pohár Kubatov kiskirálykodásával. Ha lesz , ha nem szkenner én többet nem megyek amíg ez a gerinctelen a klub közelében van. Mit ártott akár a családosoknak is ez a póló, gyerekek megálltak a növésben? Vagy csak kellemetlen volt a kamerákkal szemben lévő részen előforduló póló??? Kubatov Takarodj a Fradinktól!!! Hajrá Fradi!


A Fradi közvéleménykutatás után csinálunk mi is egyet.

Íme az első kérdés:

Maradjon vagy takarodjon a Fradi Security és a szurkolói koordinátoroknak nevezett bűnözőik.

-Maradjon, hiszen majdnem mindenki elégedett velük, és különben is, a börtönviselt bűnözők már a Ferencváros jelképévé váltak, tökéletesek a szurkolók megosztásában,megvásárlásában, és kellenek a tenyérszkenner erőből való bevezetéséhez. Arról nem is beszélve,hogy a kemény sittes évek után jár nekik a nyaralás. Az FTc-nek meg van erre pénze.

-Takarodjanak, a börtönviselt bűnözők szégyent hoznak a Ferencvárosra, nekünk Albert,Toldi vagy dr.Sárosi jelenti az FTC-t, nem pedig kubatov kedvenc gyilkosa, Szőke. És elég volt a megosztásból,a megvásárlásokból, és nem kell a szkenner. A rájuk költött tíz milliókat inkább az utánpótlásunk kapja, mentsük meg a gyermekek lelkét.

Maradjon vagy takarodjon a Fradi Security?

A szavazáshoz kattintsatok ide.
Utolsó módosítás 2014. augusztus 18. hétfő, 12:52

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva