A Luss kft tárgyal a mezszponzorokkal. A Groupama pénzt is elvitték.

FradiMob - 2014. augusztus 19. kedd, 17:06

A Ferencváros megint szarul jár...Szekeres Tamás
"Több céggel tárgyalásban állunk. Állandó partnert keresünk, itthon nem reális, hogy egyetlen meccsre szerzünk szponzort. Az üzletet megköthetjük akár kora ősszel, de lehet, csak decemberben. Nagyjából annyit várunk, mint amennyi a stadion névhasználati jogából folyik be."


A kérdés adott:

Miért Szekeres Tamás, a stadiont üzemeltető Luss kft vezetője tárgyal az FTC labdarúgócsapatának lehetséges mezszponzoraival?

Itt is úgy járunk, mint a Groupamánál?

A francia biztosító eddig az FTC zrt-t támogatta. Aztán jött a Luss féle szerződés, és így lett az új stadionunk neve Groupama Aréna. A biztosító társaság vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy az FTC szponzorációja továbbra is megmarad.

De ugye eddig mezszponzorok voltak, ezért adtak százmilliós tételt. Most nem kapnak semmi ellenszolgáltatást cserében.

Pontosabban úgy oldották ezt meg, hogy a Luss ktf-vel kötött szerződés része, állítólag, hogy a Luss egy bizonyos összeget a klubnak ad tovább.

Állítólag.

Ezt mondták a franciáknak.

Hogy mennyit?

Azt hallani, semennyit...

Ezért is nincsen pénz a klubnál.

Most a Luss, amit ugye kubatov és a market vezér scheer csicskája, szekeres tamás vezet, elviszi a mezszponzori pénz egy részét.

Talán nyilvánosságra kéne hozni a Luss/FTC/magyar állam közötti szerződéseket...Utolsó módosítás 2014. szeptember 17. szerda, 15:45

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva