A Fradi Secu megint pofozott. A szkenner újra bukott.

FradiMob - 2014. augusztus 25. hétfő, 08:37

Lassú és körülményes a szkenneres bejutás....

Kubatovval ellentétben a Ferencváros-Nyíregyháza mérkőzésén kint lévő szkenneresek többségének nem tetszett sem szkenner,sem a secu, sem az, hogy a Tábor nem lehetett ott.


Tisztelt Elnök Úr azt szeretném megkérdezni miért kellett a meccs után olyan gyorsan kihajtani a nézőket a stadionból ? Bejöttek a biztonságiak a b közepbe mondván letelt a 10 perc tessék távozni velünk ezt normálisan közölte a szekus kimentünk de egy másik szekus megpofozott egy szegedi apát három gyermeke előtt mert nem ment olyan gyorsan ki mint mi ez így jó?1999 től járok fradi meccsre nem kevés euro egy ilyen túra nekem is van gyerekem és nemtudom mit szólna ha ő előtte engem is megpofozott volna egy szekus mert lassan megyék ki a stadionból esetleg a 300 kameran vissza nézhetik .Volt még egy két dolog amin lehetne változtatni hogy legalább ez a nézőszám megmaradjon de azt megírom majd legközelebb legfontosabb hogy a secu tanulja meg kezelni a szitut .Nagyon sok Felvidéki szurkoló volt tegnap és mind egy dologban meg egyeztünk hogy a legendás fradi hangulat nagyon hiányzik .bocsi a helyesírás hibákért a szekus száma megvan ha érdekelné


Tisztelt Elnök Úr!
Az új stadionunk első tétmeccsén 12ezren voltunk, ami a Magyar Bajnokságot tekintve kiemelkedő nézőszám, de egy FERENCVÁROST nézve átlagos. Sajnos a hangulat olyan volt amilyenre számítottam a B közép hiányában színház volt, szurkolás helyett ellenfél gyalázó rigmusok érdekes mód Szasza csak kétszer szólt emiatt (a Puskásban 5 percenként, ha volt rigmus, ha nem), alig hallhatóan, kiváncsian várom a keddi Mlsz Fb ülésről milyen számla érkezik.
Győztünk egy hullagyenge ellenfél ellen, akik már a Budapest táblát meglátva feladták. Azonban ennél a gyenge vidéki kiscsapatnál is csak egy GERÁVAL tudtunk jobbak lenni ISTENI SZERENCSE hogy van egy CSODÁLATOS 35 éves JÁTÉKOSUNK, aki PÉLDAMUTATÓAN KÜZD, JÁTSZIK!!!
Holnap hétfő, remek alkalom, hogy végre komoly ajánlatot tegyünk RADÓÉRT, aki itt akar játszani, MI A FERENCVÁROS VAGYUNK, MAGYARORSZÁG LEGNÉPSZERŰBB ÉS LEGGAZDAGABB KLUBJA, FIZESSÜK KI A VÉTELÁRAT ÉS SZERDÁN VESSÜK BE A Dunaújváros ellen, szükségünk van rá, kell valaki, aki Zolit tehermentesíti és szinesíti a szürke játékunkat.
A scanner sajnos ismét megbukott! A főpróbának szánt Chelsea elleni stadionavató után a mai nap se engedte be a feleségemet, több biztonsági is fejvakarás közepette próbált segíteni, de a forgóajtó csak nem nyílt ki (hozzáteszem előttünk több embernél volt hasonló probléma).
Az egyes kapun azután beengedték scannelés és ellenőrzés nélkül, de ez a nem is annyira kis intermezzo kikerülhető lenne, ha ez a felesleges valami legalább normális módon működne
Lehet rosszul gondolom, de a beengedést lassúnak érzem, egy órával a kezdősípszó előtt már a kapunál voltunk, de így is 15 percbe telt a forgókapu elérése és további 5 perc a hiba miatti bejutás

Szerencsére sok küldföldi stadionban jártam már, de a bejutás sajnos messze nálunk a legbonyolultabb (bőven elegendő lett volna meghagyni az Albert Stadion beléptető rendszerét, ami azért többé kevésbé működött).
Kérem Elnök Urat, hogy az EEE jegyében, üljön le egyeztetni a szurkolóik csoportokkal, engedjen a szigorításokon és egy teltházas B KÖZÉP segítségével, támogatásával a lehetetlen is elérhető lesz!
HAJRÁ FERENCVÁROS'


Szeretném veletek megosztani tapasztalataim,vannak tán akik osztják véleményem.
Nos,nem éreztem rosszul magam hisz nyertünk,de igazán jól sem!
2 gyerekkel 5-10 évesek,asszonnyal,öcsémmel és 75éves édesapámmal voltam kinn.C6 24 ezer forint.
Elképesztőnek és megalázónak tartom hogy a stadion parkolóit nem tudtuk igénybe venni,szörnyű volt folyamatosan magyarázni a gyerekeknek hogy miért van itt ennyi,több ezer,rendőr.
Aztán a beengedésnél a gyerekeimet leválasztották,őket egy mellékkapun beengedték,majd mikor be akartunk menni sajna a rendszer felmondta a szolgálatot,nálam,nejemnél és apámnál is,az öcsémet beengedte hála istennek mert a gyerekek kezdtek megijedni.A secu közölte hogy nemtudnak mit csinálni menjek álljak sorba és ott majd intézik,na erre kissé idegesen elmondtam hogy hetek ota megvannak a kártyáink,online vettem a nemolcso jegyet,gyerekeim a kapu tuloldalán ugyhogy álljon ő sorba ha akar engem meg engedjen be de azonnal.
Ezek után elkezdtem videot késziteni az estről,no ez kiverte a biztit,és egy kékkabátos secussal jol ossze is szolalkoztam ezen miután közöltem eszem ágában nincs törölni a felvételt,erre elkezdte hogy adjam át a kártyám és majd ök most eellenörzik a valodiságát meg engem is,ezt közben végigélvezte a családom.Kétség nem fért hozzá hogy ha máshol vagyuk ,nekem jön.
Nem volt jo élmény,és nem voltunk egyedül ezzel...

A legfelső sorba ültünk ott nemjo az akusztika,nem lett volna rossz ha a felső karéjra is telepitenek wc-t,sajna korlátot sem raktak a lépcsőhöz ez egy idős embernek fontos volna-tudom ,rossz helyre vettem jegyet-,a nézőszám szerintem fullháznak illett volna lenni,a hangulat gyenge közepes volt,a csapat pedig Gera nélkül rém unalmas,gyenge.
Szoval én az utolsó uppe elleni bucsumeccsel vetettem őssze ezt a szezonnyitot,és hát bizony messze az a meccs vitte a primet minden tekintetben.
Köszönöm hogy leirhattam,Hajrá Fradi.


Két és fel óra volt a regtől a belépésig.Ez brutál sok,és nevetséges.Nagyon nagy fejlődést várok e téren.Európai színvonalához ez nevetséges. És elvileg ez egy európai színvonalú stadion. Csak az a baj h ebből sok mindent nem tapasztaltam. Ja de az árak azok azok európai színvonal.Másfél órával a meccs előtt érkeztem, hogy legyen parkolóhelyem, de már az Albert útra sem engedtek be, nemhogy a parkolóba, így további több száz parkolóhelyet vettek el. A rendőrök közölték, hogy csak a VIP és a vendégszurkolók (!?) mehetnek be az utcába és a parkolóba. Mondtam, hogy akkor nyíregyházi vagyok, erre felhúzták magukat és elzavartak. Így aztán majdnem a SOTE mellett parkoltam és vissza kutyagolva láttam, hogy a hatalmas parkoló félig üres. Ez több, mint pofátlanság ilyen bérletárak mellett. Tudom a szurkolók jobb kiszolgálása a lényeg... A beengedés legalább tripla idő, mint korábban, pedig akkor csak 4 folyosón mentünk be a ketteshez. Nekem harmadszorra zöld lett a kapu, de előttem 3 embert visszafordítottak, mert 1 perc alatt sem sikerült a szkennelés és szinte minden második ember többször próbálkozott. Nem tudom mi lesz így a Fradi- dózsán...
A Vip szektor mérete a 120 embernek enyhe túlzás, sürgősen a harmadára kéne csökkenteni és oldalszektorokat kialakítani. Szinte senki sem volt ott, csakúgy, mint a táborral szemben, ahol mintha ciánoztak volna. Valami nagyon el lett szúrva. A tábor elég szellős volt, talán a helyek 30- 40 %- át foglalták el és nem volt túl nagy szurkolás, mi néha jobban nyomtuk a C6- ból... A "ki nem ugrál" viszont zengett szépen...

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva