800 forintos parkolás! Újabb lenyúzott bőr.

FradiMob - 2014. augusztus 26. kedd, 18:52

Az FTC Zrt. vagy akár a LUSS milyen jogi alapon nyitja meg az állami telken kialakított parkolót?


Már a szerdai, Dunaújváros elleni összecsapás előtt is megnyitjuk korlátozott férőhellyel a murvás parkolót, amelyet alkalmanként 800 forintért lehet igénybe venni, az érkezés sorrendjében és amelybe a behajtás a Könyves Kálmán körút felől történik.

A mieink holnap (szerda) 18.30-kor fogadják a Dunaújvárost az NB I 3. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Az összecsapás előtt két órával, tehát 16.30-kor nyitjuk meg a murvás parkolót, ahová a Könyves Kálmán körútról hajthatnak be szurkolóink. A parkoló a Népligeti Buszpályaudvarral szemben található.

A murvás parkolóban korlátozott számban fogadjuk szurkolóinkat, a helyfoglalás pedig érkezési sorrendben történik. A parkolás teljes díja: 800 forint.

fradi.hu


Még lehetne pénzt szedni:
- Wc használati díj
- Kézmosó használati díj
- Kuka használati díj
- Járda használati díj
- Levegő használati díj
- Decibel adó
- Ingyen wifi használati díj

Fontos !

A parkolóhelyeket a gépkocsik csak a abroncsmintájuk beszkennelése alapján, forgalmi rendszámukra kiállított kártyával vehetik igénybe. A kártya kiállításához - első alkalommal - minden gépkocsinak be kell mutatnia érvényes forgalmi engedélyét. A kártya egyben "cashless" eszközként szolgál, amellyel különböző parkolói szolgáltatások (ablakmosás, szélvédőfolyadék feltöltése, a csősz 10'-ként megsimogatja, stb.) vehetők igénybe, készpénz használata nélkül.

A kártya kiállításának kedvezményes díja 0 forint, amelyből a helyszínen csak 800* forintot kell kifizetni, mert a kedvezmény már benne van a kedvezményes sajtos szendvics árában.
*Meccsnapokon a parkolási regisztrációs díj 1600 forint.Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva