A Capo facebookon válaszolt kubatovnak! Íme..

FradiMob - 2014. augusztus 31. vasárnap, 11:26

A Csatárys kiírásról is tudott kubatov, mégis jött a fenyegető videó....Elnök úr, kedves Gábor!

Ugyan az elmúlt időben az asztal mellett folytattunk eszmecserét, de manapság jobban dívik tényleg mindent a Facebookon megvitatni. Tudom-tudom ez szerinted nagyon jó, mutassunk még egy elnököt aki....blablabla.

Okosan rájöttél, hogy ez a te tereped (na meg a telefonos/emailes felmérések-listák), csak legyünk már őszinték, internetes felületen képtelenség reprezentatív képet festeni a magyar, azon belül is a ferencvárosi szurkolói életről. Szóval itt ellavírozhatsz egy darabig, de a valóság innen egészen távol áll.

Tudom megbíztál bennünk, átvertünk, megloptuk a klubbot, illetve a büntetésekkel megkárosítottuk stb stb....
DE!
Az a hír járja, hogy az újpest meccs egészstadionos tüzezésétől kezdve, minden egyes begyújtott görögtűzről, füstről TUDTÁL, Te és az összes illetékes!
A lelátón kifeszített kiírásokról minden egyes esetben, te illetve az illetékes személyek TUDTAK! Igen, mint ahogyan az összes többinél a CSATÁRYS kiírásnál is a bevett gyakorlatot lett követve.
Tudom igazán kínos ez neked, mivel elmondtad nem akarsz magyarázkodni az izraeli nagykövetnek telefonon
.
Jöttek a büntetések sorba. Mi jeleztük, fel kellene lépni együtt egységesen az MLSZ túlzó büntetési tételei ellen, álljunk ki végre együtt a Ferencváros érdekeiért. Te ezt megtagadtad és jött az állandó válasz „Menjetek tüntetni a Csányi házához”…

Épült szépen az új stadion.
Az egyeztetések alkalmával közös „grundfoci” nyitómeccsről beszéltünk, a tábor helyéről, előénekesi állványról, kihangosításról. Aztán nagy csend lett, jöttek a „pletykák”, majd a rideg valóság, a szkenner.
A legutolsó beszélgetésünkről kijövet még a liftbe sem szálltunk be, már az előre megírt kész közleményeteket olvashattuk a hivatalos oldalon, azóta nem kommunikálunk.
Volt egy cselzi nyitómeccs, ami rideg műanyag kabaréra sikerült, tudod ezt Te is, biztosan hallottad, ahogyan kifütyül a közönség. Volt egy bajnoki rajt, ahol a szezon eddigi nézőcsúcsa volt… Könyörgöm az első meccs volt a bajnokságban, mégis kit lehetett volna lekörözni? A lelátói hangulatról nem is beszélek, a tv-ből, helyszíni felvételekből, jelenlévők véleményéből táplálkozva is el tudom mondani, hogy egy forintot nem ért. Bár tényleg kiváló a stadion akusztikája, jól hallhatóak még a maroknyi ellentáborok is. Az Újváros meccsen tovább csökkent a nézőszám, romlott a hangulat. Hiába az új bkőzép drapi, amit legyártattatok, lényegtelen az is ki teszi ki, mindenki érzi és tudja, hogy SEMMI KÖZE a valódi ferencvárosi B-Középhez. Ma örökrangadót játszunk, az egész nap, a körülmények magukért beszélnek, felesleges is írnom bármit. Mondjuk kíváncsi leszek most ki fog a bentlévőkre szólni, ha majd „indul a vonat”.
Az elégedetlenség egyre csak nő és nő.
Jöhetsz itt számokkal meg kimutatásokkal, listákkal... Tudom ebben te vagy az országban a legjobb, elmondtad. Viszont a világ nem csak számokból áll akármennyire is szeretné a magadfajta.

Kitiltottál engem és néhány(?) társam a Ferencváros minden egyes mérkőzéséről. Milyen alapon? Nem volt érvényes belépőm a 13/14-es szezonra? Biztos vagy te ebben Gábor? Gondolod, hogy „beszöktem” minden egyes meccsre? A biztonsági szolgálat ne kért volna tőlem belépőt? Kétlem, akkor ugyebár az Ő mulasztásukról lenne szó, erről pedig sehol sem olvasni. Esetleg lehetséges, hogy be lehetett jutni a Ferencváros mérkőzéseire érvényes belépővel „anonim” módon?!
Nem számít, a megfelelő helyen majd bebizonyítom az igazamat!

Egyébként az általad kiadott ingyenjegyek/bérletek nem károsítják meg a klubot? Vagy ezt Te döntöd el ki a károkozó és ki az aki megérdemli?

A kitiltásokkal akarod elősegíteni azt, hogy bent legyünk újra a stadionban, legyen újra Tábor? Szerinted a társaim nélkülem/nélkülünk be fognak menni a stadionba?
Meddig játszod még a képmutató játékodat? Legalább legyen benned annyi, mondd ki nincs szükséged ránk.
„Új stadion, új tábor” ezek is a te szavaid.
Sok elnök, klubvezető, politikus hitte már, hogy elmozdíthatatlan. Mára már egyik sincsen sehol sem, de Mi még mindig itt vagyunk.

Nem akarlak megsérteni, ezért csak a Te szavaiddal üzennék neked így végezetül, amiket egy bizonyos beszélgetésünk alkalmával egyik társunknak címeztél...
"A büdös picsába elmész, Baszdmeg!"

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva