Késeléssel fenyegetett a Fradi Secus. Két előállított kubatov kutya! (Frissítve)

FradiMob - 2014. augusztus 31. vasárnap, 17:47

A securtiy egyik vezetője rögtön megfejelte az egyik szurkolót....

(frissítés a cikk végén...)

A Fradi Security megint átlépte azt a bizonyos határt...

Érdekes, kubatov a haverjainál nem akar rendet csinálni, arra nem jár a postás, nem viszi a felmondó levelet. Végül is elég lenne, ha kevesebbet kokainoznának, mert már nincs semmi önkontrolljuk...

Az MTK-Ferencváros mérkőzésen egy 8 fős társaság úgy döntött, hogy leveszi a kerítésre rakott "B-Közép" zászlót. Biztos nem látták tőle a mérkőzést...

A zászló tulajdonosa a klub által fizetett securitys csak hebegett-habogott, így kubatov fizetett bűnözői siettek a segítségére.

A securtiy egyik vezetője rögtön megfejelte az egyik szurkolót.

Ezt a securityst nemsokára megnevezzük. A rendőrség bekérte az esetről készült videofelvételeket. Valószínűleg a Fradi Security volt rendőr vezetői ezekben a percekben próbálják elsikálni az ügyet.

Az esett után a secusok fenyegették a szurkolókat.

Az egyik szekust elő is állították a rendőrök,mert azzal fenyegetőzött,hogy leszúrja a szurkolót,aki a vitapartnere volt.

Íme a kép róla:Van olyan szurkoló,akit a facebook ténykedése miatt fenyegetett meg a Csányi Misi nevű secus meg egy haverja. Hogy ne posztolgasson a mobról cikkeket és ne szidja a kubatovot az interneten.

A mérkőzés után folytatták a fenyegetőzést, így egy újabb secu tagot állítottak elő a rendőrök, mert megütött egy szurkolót.


A szurkolói buszt pár Fradista leintette. Ők meg is kaptak a fenyegetést,hogy ki lesznek tiltva a meccsekről. Mert itt nem lehet a buszra felszállni. Csak az indulási helynél.

Frissítés:

Egy komment kubatov oldaláról:


...Érdekes,hogy nem láttam azokat az embereket,számszerint hármat,akik vezérszurkolóként léptek elő hazai mérkőzéseken,szerintem nem kell folytatnom,tudja kikről beszélek.Kisebb verekedés is kialakult a táborban,amit nem nagyon értek,de a mostani állapotokat ismerve ez már megszokott.Inkább arra szeretném felhívni a figyelmét az "Elnök" úrnak,hogy kifele menet a bejáratnál két fradista szurkolótársamra lettem figyelmes,amint a Ferencváros Security emberei közt keresgélve nézegetnek,a 334. számú "biztonsági" őrnek nem nevezhető nem tudom milyen személyt.

Megtalálva a keresett személyt,annyit mondva neki,idézem : "Ennek még lesz folytatása,megvagy!" ( gondolom ez egy meccs előtti vagy meccs közbeni incidens lehetett ) a 2 szurkolótársamra kb 6an rátámadnak és felnyomják őket a kordonra,kérdem én,milyen biztonsági szolgálat az ilyen,aki a saját szurkolóit megtámadja,félelemben tartja?! Majd amikor felszállva a buszra,újabb incidens alakul ki 2 fradista szurkoló között,én odaállok az egyikhez,nyugtatva hogy ez nem old meg semmit,fejezze be.Majd kialakul a security és köztem is egy kis incidens,az egyik főnök avval fenyeget ha nem fejezem be kivágja a szívemet,fojtogat.De én fogjam be a számat,amikor magamat védem,az egyik vállon harap(???) majd ezek után ne háborogjak,mert megleszek verve és fejezzem be,Gratulálok,hogy ilyen céggel,biztonági szolgálattal rendelkezünk,esküszöm,még a kispest security is kedvesebb lett volna velem és társaimmal,mint a saját biztonsági szolgálatunk,akik dohányozva a buszon keménykednek,mert van egy kis hatalmuk,és vannak 10-15en egy buszon ugyanennyi fradistára..
Szánalom ez az egész,remélem Ön is észreveszi egyszer és lemond!
írnám,hogy tiszteletem,de sajnos nem tisztelem.

Utolsó módosítás 2014. augusztus 31. vasárnap, 18:53

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva