"Családlátogatás" a Fradibusz főszervezőnél is!

FradiMob - 2014. szeptember 10. szerda, 11:51

Kubatov lépései: lejáratás a blikken keresztül, kitiltások, feljelentések és verőlegények az otthonodban."Családlátogatás", azaz a különböző klubok által fizetett bűnözők megkeresik a szurkolót a lakásán,munkahelyén,edzőtermében,iskolájában stb. és ott lefenyíti.

Ezt alkalmazza a buzi MLSZ, hemingay és persze Kubatov is.

Ez egy több frontos harc része. Lejáratás a blikk-ben, kitiltások, stb. és a ha mégis csak felhangzik egy kubatov takarodj rigmus, akkor jön a fenyegetés az otthonodban.

Na ja, ez egy olyan világ, ahol mindenki fenyeget mindenkit.

Csak jelen esetünkben éppen a klub által fizetett verőlegények teszik ezt a hatalmon lévő politikai elit egyik vezetőjének tudomása mellett, általa fizetve. A rendőrség is megtűri ezt, akárcsak Csányi Sándor az OTP vezérigazgatója.

A máltai EL mérkőzés után de még a rijekai kirándulás előtt látogatta meg F.Pál és Sz.Ferenc a Fradi Security munkatársai Végel Tamást, a Fradibusz főszervezőjét.

Budapesti munkahelyén jártak, egy ajándékboltban.

Nem sok információnk van az esetről mert,  Végel nem beszél róla. Az a bizonyos betyárbecsület.

De van egy másik mondás, miszerint "patkány ellen patkányméreg" kell.

Ezek az identitászavarban szenvedő emberek egyik nap a stadionban keménykednek,mint az "ötezer forintos maffia", másik nap pedig a rendőrségen ülnek és diktálják a szurkolók neveit és vallomásokkal segítik a rendőri munkát.

Utóbbi miatt ezekre nem vonatkozik a betyárbecsület.

Visszatérve:

Amit hallottunk, hogy az ajándékboltba betérve kiküldték az üzletből Végel barátnőjét. Aztán számon kérték rajta a máltai viselkedését, a "szkennerellenes megnyilvánulásokat".

Emlékeztették arra, hogy jöhettek volna a boltjába törve-zúzva is.

A "jótanácsok" elmondása után vásároltak egy plüss mesefigura ajándékot,majd távoztak.
Utolsó módosítás 2014. szeptember 12. péntek, 09:52

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva