Családi buszozás a szkennereseknek Újpestre.

m.k. - 2014. szeptember 15. hétfő, 09:12

A derbi napján is tenyerelhetnek egyet, de készpénzt is elfogad a büfé...


A szkenner csak a jéghegy csúcsa...

Ebből lett elege a magyar szurkolóknak:

NB I-es labdarúgó-csapatunk szeptember 21-én, vasárnap, 16.30-kor az Újpest otthonába látogat az OTP Bank Liga 8. fordulójában.

A találkozóra a vendégbelépők árusítása szeptember 15-én, hétfőn, 10:00-tól kezdődik, a Groupama Aréna Jegy és Regisztrációs Központjában lehet jegyet vásárolni. Csak személyesen lehet jegyet vásárolni. Online nem értékesítünk vendégjegyet.

A vendégbelépők – az Újpest által meghatározott áron – egységesen 1400 forintba kerülnek.

A jegyvásárlás menete
A jegypénztár nyitva tartási idejében csak személyesen vásárolhatnak vendégbelépőt szurkolóink. Személyesen kizárólag a Groupama Aréna Jegy és Regisztrációs Központjában, hétköznap 10 és 18 óra között, szombaton 9 és 13 óra között, míg vasárnap, a mérkőzés napján csak akkor nyit ki a jegypénztár, ha maradt még belépő.

Természetesen a jegyek árusítása csak addig tart, ameddig az Újpest által rendelkezésre bocsájtott 1.349 darab vendégbelépő el nem fogyott, kérjük szurkolóink megértését és ennek figyelembe vételét!

Újpest-FTC – utazási információk
Bejutás kizárólag busszal. A találkozóra szervezett keretek között történik meg a drukkerek utaztatása. Kizárólag azok léphetnek be az újpesti stadionba, akik az FTC által biztosított, ingyenes buszokkal érkeznek a Megyeri útra. Indulás kizárólag a Groupama Arénától.

Gyülekező vasárnap 13 órától. A mérkőzés napján klubunk 13.00 és 13.45 között gyülekezőt hirdet. Szurkolóinknak az Albert út felől található Groupama Aréna III-as kapuján kell belépniük.

Ráhangolódás a derbire. Itt készpénzt és bankkártyát is elfogadó büfével várjuk a szurkolókat, de lesz egy kijelző is, amelyen a FradiMédia anyagai futnak majd, így igazán kulturált körülmények között hangolódhatnak rá szurkolóink a derbire.

Ingyenes parkolás. Szurkolóink a III-as kapu melletti murvás parkolóban tehetik le gépjárműveiket, ahol 13 órától 20 óráig ezúttal ingyenesen parkolhatnak.

Beléptetési pont a Groupama Arénánál. A találkozóra való belépés a Groupama Aréna III-as kapujánál történik meg – a Szusza Ferenc Stadionnál csak szúrópróbaszerű ellenőrzés lesz -, ezért Újpesten a vendégszektorába kizárólag azok léphetnek be, akik a szervezett utazás keretein belül érkeznek a találkozóra. Azon szurkolókat, akik nem a szervezett utazással érkeznek meg a Szusza Ferenc Stadionhoz, a rendezőknek nem áll módjukban beengedni a vendégszektorba.

Családi buszok. A szervezett buszozás keretein belül klubunk gondoskodik családi buszokról, amelyeken idősebb szurkolóinkat, a hölgyeket, és a családok tudnak utazni.

Rendőri biztosítás. A Groupama Aréna III-as kapujától folyamatosan, megállás nélkül, rendőri felvezetés mellett szállítják szurkolóinkat buszokkal a mérkőzés helyszínére, majd a találkozót követően vissza a Groupama Arénához.

forrás: fradi.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva