Felhívás!

FradiMob - 2014. szeptember 19. péntek, 10:57

Felhívás, közérdekű információk a vasárnapi demonstrációra!

A Derby napján az utóbbi idők egyik legnagyobb szabású szurkolók által szervezett eseményére kerül sor. Sokan szeretnék, ha meghiúsulna, botrányba fulladna a demonstráció, ezért szükség van minden résztvevő felelősségteljes hozzáállására! Pár fontos és hasznos információt szeretnénk most közzétenni:

- A rendezvényen becsületkasszák kerülnek kihelyezésre, kérünk minden megjelentet, hogy támogassák a demonstrációt.
- Fehér öltözetben, lehetőleg a Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül pólóban jelenjetek meg! A póló a rendezvényen 1000 Ft-os egységáron lesz kapható.
- Ha bármilyen kérdésetek, észrevételetek, problémátok van, keressétek a piros-fehér-zöld karszalagot viselő csoporttagokat!
- Az új stadion előbb-utóbb a mi otthonunk is lesz, kérjük, mindenki figyeljen a tisztaságra, a terület épségére. Megfelelő számú mellékhelység, hulladékgyűjtő lesz kihelyezve.
- A parkolás benn a Népligetben a legcélszerűbb, ugyanis le lesz zárva a felüljáró alatti rész.
- Arra is felhívjuk a figyelmet, hogy Budapesten ezen a napon több, nagyobb rendezvény lesz, így nem célszerű közlekedni aznap a Hősök terén, a Dózsa György úton, az Andrássy úton, a Lánchídon, a Margit hídon, valamint a Pesti alsó rakparton.
Ha bármilyen provokátor, a Ferencváros táborát lejáratni kívánó személy zavarná meg a demonstrációt, minden esetben a csoporttagokat értesítsétek!
Találkozzunk vasárnap a Sas szobornál és mutassuk meg, hogy az elnyomás csak erősebbé, egységesebbé tesz minket!


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva