Elsöprő győzelmet arattak a Fradi szurkolói

FradiMob - 2014. szeptember 22. hétfő, 06:52

Szombat délután került sor a két legendás rivális, az Újpest és a Ferencváros 215. bajnoki összecsapására a lila-fehérek Szusza Ferenc Stadionjában.


A futball fanatikusok által legjobban várt mérkőzés minden alkalommal egyben egy szurkolói ünnep is, melyre a lila-fehér és a zöld-fehér fanatikusok is kiemelten készülnek.

Az Fradi szervezett szurkolócsoportjai azonban most nem voltak jelen a szombati mérkőzésen. Azzal tiltakoztak a Groupama Arénára érvényes szurkolóellenes vénaszkenneres regisztráció, valamint általánosságban a klubkártya-rendszer bevezetése ellen, hogy a helyszíni drukkolás helyett a Sas-szobornál kivetítőn követték a meccset. Ott több ezren voltak, az újpesti stadion vendégszektorában viszont csak pár százan.

"Legyen bármilyen modern is egy stadion, szurkolók nélkül mit sem ér az egész körítés! Hisszük, hogy egy meccs kihagyása – legyen az akár az évben leginkább várt mérkőzés is -, közelebb hozhatja a lehetőségét, hogy mihamarabb megtelhessenek élettel és szurkolókkal az új stadionunk lelátói is" - írták korábban a fanatikusok közleményükben.

Az Újpest végül hazai pályán 2-1-re legyőzte az előző szezonban bronzérmes Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójának vasárnapi rangadóján, a zöld-fehér szurkolók azonban bebizonyították, hogy a fanatikusok nélkül nincs Ferencváros és olyan hangulatot teremtettek, amelyet a Groupama Aréna még nem látott, mióta megnyitották vénaszkenneres kapuit.

.

 1234567

 

Utolsó módosítás 2014. szeptember 22. hétfő, 07:01

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva