"Minden rendben", "bízunk önben"!

FradiMob - 2014. október 01. szerda, 13:50

Szurkolótársunk remek levele kubatovnak.Elnök Úr!
 
Szeretnék kezet rázni Önnel és teljes szívemből gratulálni, amiért Szekeres, Fürjes, Orosz és Kitudjamégki urakkal közösen megcsinálták az évszázad üzletét szeretett Ferencvárosi Torna Club - a hivatalos oldalunk és Hazánk számára!

Ön nemrégiben azt nyilatkozta, hogy elégedett a meccsre járási hajlandósággal, mert az ebből származó pénzek a stadion bevételeinek 3%-át sem érik el. 
Ahogy kérte, "bízunk Önben"!

A jegyárak 3 oldalon mérkőzésenként 1800 és 6400 forint, a VIP oldalon egy évre 280.000-750.000 forint között mozognak. Ezek mellett van 34 kiadó sky box is, 18 millió és 23 millió forint közötti összegekért.

8.000 fős átlag nézőszámmal, átlagjegyekkel és 20 mérkőzéssel számolva másfél milliárd forint jön be belőlünk, jegyet váltó szurkolókból (ennek töredékéből lett bajnok a Konda éveken át), és ami a legszebb: ez csak az összbevétel kevesebb, mint 3%-a!!

Nos, nem lehet elégszer leírni: ahogy kérte, hiszünk Önnek, nem ülünk fel a pletykáknak, mindez tehát rövid szorzás-osztás után azt jelenti, hogy a stadionból évente alsó hangon 50MILLIÁRD forint bevétel származik.

A stadion 15 milliárdból épült és ezek szerint röpke 4 HÓNAP MŰKÖDÉS UTÁN MÁR TELJES EGÉSZÉBEN VISSZA IS HOZTA AZ ÁRÁT.

"Minden rendben", "bízunk önben"!

Egy troll.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva