Tényleg ennyire bajban van a Ferencváros, hogy nincs jobb dolga?

m.k. - 2014. október 09. csütörtök, 16:51

A Fradisziv.com csapatának írása...


Tisztelt Fradista Barátaink, Testvéreink!

Kérünk Benneteket, hogy a lentieket minden szurkolótársatokkal osszátok meg és, hogy ne légből kapott információnak tűnjön, ezért képeket is mellékelünk!

 

„Sajnáljuk, de ez az oldal nem található!” üzenet fogadta, azokat a zöld szívüket meg nem tagadó Fradi szurkolókat, akik a Fradiszív.hu oldalunkra próbáltak fellépni, a friss hírek olvasására, véleményformázásra, vagy inkább nyilvánításra. Minket, az oldalért, a Fradiért és értetek ténykedőket pedig a következő kép a Facebook oldalra fellépésünkkor:Hát igen! Amióta csak létezünk életünket a Ferencvárosért való őstől örökölt tenni akarás fémjelezte, hogy felhívjuk a figyelmet a Fradi és vezetése, nagy öregjei, szakmai stábjai, sportolói és szurkolói legfrissebb eseményeire, megosszuk veletek az eredményeket és az általunk vélt hibákat, az örömünket, bánatunkat, megemlékezzünk a Fradista elődökre, történelmünkre vagy az esetleg, mint napjainkban is kialakult feszült, és mindenkinek káros helyzetre, politika mentesen, csak a sporttal törődve. Persze, voltak kivételek, hisz jelentős nemzeti ünnepeink, mint legutóbb az Aradi 13 alkalmával, szem nem maradhat szárazon. Igyekezetünkért nem egyszer komoly fenyegetéseket kaptunk, hisz akarva, akaratlanul sértettük bizonyos személyek érdekeit, pedig nem állt szándékunkba. Egyetlen célunk volt csak: az E. E. E. szellemében való Fradista életmód és az IGAZMONDÁS! Tesszük ezt mi teljesen ingyen, a saját pénzünk és néha családi békénk feláldozásával, mert az asszonyainktól, gyerekeinktől, unokáinktól csenjük el azt az időt, amit a Fradira szentelünk. De úgy látjuk, már ez is tilos és azok ítélnek el minket, akik súlyos millákat vágnak zsebre a székházban! Sokan, több ezren támogattátok tevékenységünket, melyért egyetlen módon tudjuk hálánkat kifejezni, azzal, hogy folytatjuk! Igen, folytatjuk, mert a Fradi talán jogásza, vagy valamelyik másik vezetőjének utasítására letiltatták a Fradiszív.hu nyílt Facebookos oldalunkat, arra való hivatkozással, hogy annak a csapatnak a “beceneve” szerepelt a nevében, akinek szurkolunk, akibe mindannyian szerelmesek vagyunk egy életen, nemzedékeken át!

 

De az is lehet, hogy nevünk és érzésünk szóösszetétele zavarta őket, a FRADISZÍV, amely nyomokban sem ismerhető fel a Ferencváros jelenlegi állapotában, annál inkább a politika, az üzlet, a pénz és folytathatnám napestig, így nyugodtan kijelenthető, hogy a Fradiszív és a Fradi jelenleg véletlenül sem azonos. Tehát minden szempontból kizárólag egy mondvacsinált ügyről beszélünk,a kirekesztés újabb lépcsőfokáról, melynek fő célja az igaz szó eltaposása lehet, a Fradi család teljes szétverése és megsemmisítése.

Mi nem változunk és, ha tilos lesz a Fradi szó kiejtése, vagy csak pusztán a rágondolás is, ha meghurcolnak, mert Erőnk, Erkölcsünk és Egyetértésünk a magunk részéről makulátlanul megmarad, akkor is egy valami élni fog bennünk és gyermekeinkben is töretlenül: a FRADISZÍV! És

„Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölûl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr!”


A facebook levele:


fradisziv.com

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva