Fizetett B-kőzép! Átléptetek egy határt!

FradiMob - 2014. október 20. hétfő, 18:12

Számotokra már nincs visszaút...


Fizetett B-kőzép! Átléptetek egy határt.

Amikor Rijekában szerepeltetek, nem szóltunk. Amikor a Vecsésen ellen felbéreltétek azt a hülyegyereket 30 ezer forintért, azért,hogy minket járasson le, nyeltünk egy nagyot, de nem szóltunk. Eddig elfogadtuk minden magyarázkodásotokat, hogy mit,miért csináltok.

De a Pécs elleni mérkőzésen átléptetek egy határt.

Akkor,amikor elhangzott a megafonba,hogy az a tábor,aki bent van. És mindenki kurva hangosan szurkoljon , és akik kint vannak, nem Fradisták mert nem képesek biztatni a csapatot.

Akkor,amikor a második félidőben felcsendült a hol a van a tábor, mire megafonból a kapucnis "bkv balázs" rájuk szólt,hogy ez a tábor.

Amikor odamentetek és befenyítettétek azokat akik ezt skandáltak. Pont úgy,mint Rijekában.

Akkor,amikor a secu ami titeket fizet, a bejáratnál felkóstolta azokat akik fehér pólóban voltak, hogy "jó hogy nem a szkenner ellenes pólóban jössz be."  Volt,aki visszakérdezett:ha abban jönnék nem engednétek be? Mire közölték.hogy mindent megtennének,hogy ne jöhessen be.

Átléptetek egy határt, ahonnan nincs visszaút.

És ezért mi is átlépünk egy határt."Nemrég értem haza meccsről és szeretnék megosztani Veletek valamit. Szkenneltem, gondolom ez az első sor után egyértelmű. Ott voltam a stadion nyitón, ott voltam minden hazai meccsen, mert gyenge vagyok, és nem bírom ki meccs nélkül.
Gyerekkorom óta ebben a közegben mozgok, több mint 10 éve rendszeresen ott vagyok mindenhol, legyen az hazai vagy idegen, NBII vagy LK, Magyar Kupa, belföld vagy külföld, vagy akár válogatott meccs. Járok/jártam rendszeresen jégkorongra, vízilabdára, kézire, szóval tényleg mindenhova. Soha nem tartoztam egyik csoporthoz sem, de vallom, hogy a Ferencváros nélkül az életem nem lenne teljes.
Nem értek egyet a vezetőséggel, mégis kint vagyok. Magyarázkodni nem akarok, mert döntöttem mikor megújítottam a bérletemet. Lehet, hogy rosszul, de vállalom.

Viszont ami ma történt, amellett még én sem bírok elmenni szó nélkül! A meccs elején megláttam az újdonsült szócsövest és kb. 5 percig bírtam, hogy ne menjek le a 27-28. sor környékéről és ne nézzek a szemébe. Megálltam előtte 5-10 másodpercre és figyeltem az arcát. Soha sehol nem láttam még!!!! De gondoltam, ha már lemásztam ide, maradok még egy kicsit. A srác észrevette, hogy figyelgetem. Nem telt el 2 perc, békésen álldogáltam, mikor leolvastam a szájáról, hogy pár sorral feljebb szól valakinek, hogy „Gyere ide! Gyere ide!” Kis idő múlva mellém lépett egy jól szituált fiatalember szürke ruhában (első gondolatom az volt, hogy „civil ruhás” secus, mert bár nem vagyok kis termetű, vállban ő nyert). Ránéztem és megkérdeztem, hogy mit szeretne tőlem. A válasz annyi volt, hogy „Miért nem szurkolsz??” Gondoltam rövidre zárom a beszélgetést és megmondtam neki, hogy köszönöm szépen, kiszurkoltam magamat bukarestben. A témát mindketten lezártnak tekintettük, ő visszament a helyére, kicsit később én is így tettem.

Félidő lett, mászkáltam kicsit lent, majd visszafelé menet megálltam a lépcsőfeljáró tetején. Véletlenül pont arra járt a szürke ruhás srác is, gondoltam megszólítom. Mondtam neki, hogy ismerem arcról, amire azt mondta, hogy régi GM-es. Na itt esett le az állam. Sok minden szóba került közöttünk a durván 5 perces beszélgetés alatt. Szerettem volna megtudni, hogy kicsoda ő, hogy odajön hozzám és felkérdez. Mondta, hogy ő itt a FŐNÖK! De azt már tagadta, hogy számon akart volna kérni. Én erre mondtam neki, hogy természetes, hogy nem fog „bántani”, hiszen itt minden be van kamerázva. Kifejtette azt is, hogy a GM az ellensége, mert ők nem járnak meccsre és annak örülnek, ha a csapat kikap… Próbáltam neki elmagyarázni, hogy Fradistának Fradista ne legyen az ellensége. Én gyűlölöm a cigányokat, a zsidókat, a buzikat, stb., de FRADISTÁT SOHA! Ne etessen a szar dumával. De az, hogy én kint vagyok, és tüntetőleg nem szurkolok, a magánügyem! Továbbá azt is jelezte felém, hogy nyugodtan jöhet bárki, ő szívesen boxol, de megnyugtattam, hogy én nem akarom bántani Megkérdeztem tőle azt is, hogy miért hívta rám őt a szócsöves gyerek a meccs elején, erre azt volt a válasz, hogy a srác látta, hogy én SMS-T ÍROK A GM-NEK…!!!! Egy idő után éreztem, hogy a további beszélgetés nem vezetne sehova, így távoztam.
Hozzátenném, hogy a rövid „eszmecsere” végig normális keretek között zajlott, nem bántott, nem fenyegetőzött, nem volt paraszt. De mindketten tudtuk, hogy mi a helyzet.

Amennyiben az írásom nyilvánosságot kap, azt megköszönöm, de a nevemet édesanyám és édesapám miatt nem szeretném vállalni itt. A többi nem érdekel, mert úgy is tudják már, hogy ki vagyok, én viszont nem félek senkitől és semmitől!"

Utolsó módosítás 2014. október 20. hétfő, 19:31

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva