Az éttermen keresztül támad a Tábor!

m.k. - 2015. január 05. hétfő, 09:38

Az bűnöző securityre megoldás a rendőrség...


Már 2011 végén leírtuk, a bűnöző securitykre a megoldás az lenne, ha a rendőrség végezné a munkájukat.

Most megint ki kell ezt a véleményünket hangsúlyozni, hiszen a Fradi Securtiy és visszaosztásban résztvevő támogatói rendszeresen azt hazudják, hogy a "mi támadásaink mögött az áll, hogy mi akarjuk megszerezni a rendezést."

Eszünkbe sincsen. Sőt, senkinek a szekerét sem toljuk, nincs olyan cég akit támogatnánk, vagy aki minket támogatna.

Nem is velünk kell jóban lenni, hanem a szurkolókkal, a Táborral.

A jelenlegi rendezőgárda tagjai és a módszereik nem tetszenek szinte egy szurkolónknak sem, lásd az erről szóló szavazást.

Kubatov is utalt rá többször, hogy a sesuritynél lát hiányosságokat.

Persze nem tesz ellene semmit.

Emlékeztek arra, amikor Debrecenből az oda érkező 50 secusból 47 személyt hazazavartak a rendőrök, majd büntetést is kaptunk az MLSZ-től emiatt?

Az a 47 személy a mai napig dolgozik a meccseken.

Nagy pénzekről van szó, gondoljunk a Fradi secu évi 100 milliójára, ahol pár trükkel közel 20 millió megmenthető  vagy arra,hogy 10-15 ezret fizet a klub per fő, de a dolgozok csak 5 ezret kapnak. Kivéve a szurkolói koordinátoroknak, ők százezres fizetést kapnak.

Nem is csodálkozunk, hogy a secu vezetői mindent megtesznek, hogy a húsosfazék mellett maradhassanak. Futószalagon gyártják a hazugságokat, a Tábor ilyen meg olyan botrányra készül, most ezt aztán azt a létesítményt akarják elfoglalni vagy éppen felrobbantani.

Legutóbb a magyar-finn meccs kapcsán jött elő a mocskos módszer.

Sz.Feri közszereplő szurkolói koordinátor azt súgta a biztosítást végző cége felé, hogy a Tábor huligánjai bűnözőkkel kiegészülve a Gólvonal éttermen keresztül akarnak betörni a mérkőzésre, a stadion VIP szektorába, ahol a fideszeseket akarják megtámadni.

Hát, tényleg kötelező drogteszt kéne.

Amúgy, a mérkőzés után 2-3 órával a Tábor capoja a helységben ünnepelte születésnapját szűk körben. Ebből jött a remek összeesküvés elmélet amihez persze kellett a kokainos állapot is.

Az a baj, hogy ezek a hazugságok kapóra jönnek kubatovnak meg a nyíri féle loveboxos tagoknak.

Nem szüntetik meg ezeket, hanem beillesztik a kommunikációjukba.

Pedig sem a klubnak, sem a szurkolóknak nem jó a jelenlegi "védelmi módszer", ahol ugyanaz a "támadó" aki a "védő", ahol a probléma megoldó megoldást talál az általa okozott problémára!

Ezért írtuk már 3 éve is, hogy talán az egyetlen megoldás az lenne, ha a stadionban rendőrök lennének ezen bűnözők helyett!

Amúgy is a stadionban vagy annak környékén vannak, sok esetben pénzért, ráadásul őket zsigerből gyűlöljük, hát akkor dolgozzanak, ha már az öreg néniket nem védik az eldugott borsodi falvakban! Őket csinos hosztesz lányok és nyelveket beszélő,értelmes hosztesz fiúk segítenék.

Esetleg az állam létrehozhatna egy állami céget a stadionok,csarnokok országos őrzésére,rendezésre, ahol szabadnapos vagy éppen korkedvezményes rendőrök, börtönőrök akár tűzoltók dolgoznának.

Kubatov is ezt szerette volna pár évvel ezelőtt (esetleg akarja most is).

Persze a lobbi, a megnyugtató hazugság és a járulékos költségek sokakat meggyőznek a székházon belül.

Vajon a gyermeklelkek megmentője aki a lelátói kultúra megváltoztatásán dolgozik, miért nem akarja megváltoztatni a magyar security kultúrát, itt miért nem példa Anglia vagy Németország?

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva