Kubatov embere váltja kubatov emberét a Luss-nál?

FradiMob - 2015. január 06. kedd, 14:54

Most akkor ki irányítja a "francia" céget?


Azt csiripelik a madarak, hogy Vámos Zoltánt akarják egyesek a leváltott Szekeres Tamás helyére a stadionüzemeltető LUSS kft-nél.

Vámos Zoltán az FTC kommunikációs igazgatója, aki  felbukkan a Kubatov-listázás címmel elhíresült 2009-es pécsi kampányvideón is.

Kubatovval dolgozik már évek óta.

Azt hallani őt akarják a LUSS élére.

Ha ez teljesül, akkor az egy dolog, hogy egy újabb haver,koma,sógor, urambátyám kerül pozícióba nyíri, orosz vagy éppen a frissen szabadult sittesek után.

A kérdés az, hogy akkor most ki irányítja valójában a franciának mondott céget?

Milyen háttéralkuk, szerződések vannak?

Mert ugye kicsit hihetetlenül hangzik az, hogy idejön egy híres-neves francia cég, aki csinál egy magyar kirendeltséget, egy kft-t, minek az egyik vezetője egy német lesz.

A másik pedig az építő cég, a Market futball csapatában játszó, az FTC korábbi alkalmazottja illetve játékosa Szekeres Tamás lett.

Pont ez találták meg a HR-es fejvadászok...

Aztán most, hogy Szekeres távozik (gondolom felfelé bukik, valami zsíros,jólfizető helyre, hogy tartsa a száját) érkezik helyette egy olyan személy, aki szintén az FTC és kubatov alkalmazottja?

Majd ezek után jöttök azzal a ócska-hülye dumával, hogy a szemét LUSS emelte horror módon a belépők,bérletek árát, de a gyermeklelkek megmentője az asztalra csapott.

Meg,hogy a LUSS akarja ezt meg azt, meg így meg úgy.

A szkennert is ők akarták, de csak nálunk, a többi 50 létesítménynél ahol ők vannak Európa szerte ott nem akarják.

Érdekes.

Remélem nem teljesül a szándékotok és külsős szakember kerül a LUSS élére.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva