A FradiBusz-hálózat közleménye. (2015.01.07.)

m.k. - 2015. január 07. szerda, 12:51

Kivárunk és kiállunk a Fradi Tábora mellett a tavasz folyamán is. Mert ezt diktálja a szívünk...


Tisztelt Kubatov Gábor Elnök Úr!

Tisztelt FTC Vezetősége!

Gondoljuk Önök is tudják, hogy 2014 májusa óta szervezett keretek között csakis egyszer, az Újpest elleni mérkőzéskor az Albert Flórián stadionnál lévő demonstrációra indultak a FradiBuszok.

Higgyék el nem mi szervezők vagyunk lázadó kedvünkben és nem is azért nem szervezünk, mert nem lennénk már ízig-vérig Ferencváros szurkolók.

A vidéki Fradi szurkolók körülbelül 80%-a nem akar addig meccsre járni, amíg nem egyeznek meg a szurkolói csoportokkal, azaz a Fradi Táborral. De őszintén kell felszólalnunk: mi sem.

Lássák be, hazánkban nem életképes egy vénaszkenner bevezetése. Nem életképes egy külföldi üzemeltető cég alkalmazása. Egy meccsre nem hotdog, popcorn kell, egy meccsen nem ülni és nézelődni kell, hanem az elmúlt 30 évhez hasonlóan szenvedély kell, óriási szurkolás, akár pirotechnika, és egyetértés. Egyetértünk vele, hogy egy mérkőzés ne az obszcén rigmusokból álljon, de ha néha felzúg egy ősi riválisunkat "éltető" dal, akkor ne dőljön már mindenki a kardjába.

Azzal sem értünk egyet, hogy emiatt járnának ki kevesebben a mérkőzésekre. KUPAGYŐZTES, BAJNOKCSAPAT KELL és 15-20 ezren fognak kijárni a meccsekre. Ennyire egyszerű a történet.

Azt mi is belátjuk, hogy az UEFA rendkívüli mód büntet nemzetközi porondon. Szerintünk lehetne kompromisszum a szurkolók és Önök között, hogy nemzetközi meccseken mit lehet és mit nem, viszont NBI-es összecsapásokon kapjon szabadteret az őrületes szenvedély és összefogva a szurkolókkal, együtt buktassuk meg a Magyar Labdarúgó Szövetség nem normális intézkedéseit. nehogy már alkalmazkodjunk ahhoz a szervezethez, akik nem is olyan rég JOGTALANUL kizárták szeretett klubunkat az NBII-be...

Egyetértés. Meg kell, hogy valósuljon a télen. E nélkül egy sulytalan középcsapat leszünk.

Kérjük Önöket, töröljék el a biometrikus rendszert, vizsgálják felül a jegyárakat és a tavaszra igazolja le az FTC a legnagyobb fegyverét: a szurkoló táborát! Gondoljanak a Klubra, a Csapatra!

Nem brazilok kellenek ide és további idegenlégiósok. Hanem 15000 fanatikus. Igen ennyi. És tavasszal semmi sem lehetetlen olyan nevekkel a keretben mint Hajnal, Gera, Buzsáky, Böde stb.

A 40-50 busznyi Fradista startra készen várja a megegyezést. Mi is. De amíg ez nem valósul meg, kivárunk.

Kivárunk és kiállunk a Fradi Tábora mellett a tavasz folyamán is. Mert ezt diktálja a szívünk. A Fradi-szívünk. A '90-es években, vagy a 2000-es évek elején akár B-középbe járókként, akár a II-es szektorral mozgókként szerintünk Önök is így tettek volna.

A szurkolók is biztosan hibáztak az elmúlt időszakban, de Önök is. Emberek vagyunk, megesik. Egy viszont összeköt minket. A Ferencvárosi Torna Club.

Fradista üdvözlettel: a FradiBusz-hálózat szervezői


Utolsó módosítás 2015. január 07. szerda, 13:13

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva