Fenyegetést kapott az egyik Halhatatlan a Tábor nevében.

FradiMob - 2015. január 16. péntek, 09:32

Pár nappal rá érkezett is a  Blikkes cikk...


Senki sem mondja, hogy angyalok vagyunk. Ellentétben kubatovval mi felvállaljuk a múltunkat és a jelenünket is.

Azt amit nem mi követünk el, azt viszont nem vállaljuk magunkra.

Sok cikket írtunk már, leírva azt, hogy vannak olyanok akik milliókat keresnek azzal, a nevünkben fenyegetnek majd aztán megvédik az általuk megfenyegetett személyt. "Ugyanaz a támadó aki a védő".

Azt is leírtuk már nemegyszer, hogy a lejáratásunk okán is fenyegetőznek a nevünkbe. Van olyan szerkesztőnk akinek az elmúlt pár hónapban vagy 10 hamis facebook profiljára bukkantunk, olyan "ikresített" profilokra amelyek egy az egyben az eredetit másolták le.

Ugye ha valaki egy ilyen hamis de az eredetire teljesen hasonlító profilról kap egy fenyegetést, akkor- mivel azért nem vagyunk angyalok-meg sem fordul a fejében, hogy kételkedjen, és hozzánk, (vagy a Tábor tagjaihoz) köti az adott fenyegetést.

Ezt kivédeni nem tudjuk.

Csak annyit tehetünk, hogy ha ilyet hallunk,látunk, azt leírjuk nektek.

Ti pedig döntsétek el, hogy az adott "fenyegetés" kinek az érdekében állhatott.

Pár napja a kubatov párti Halhatatlan csoport ( régi nevükön B-kŐzép)  egyik tagja kereste meg a Tábor több vezetőjét.

Azt mondta, hogy egy ismeretlen számról kapott egy hívást, amiben közölték vele, ha a következő meccsen is a Halhatatlan csoport tagjaként lesz jelen, akkor a el lesz törve a lánya lába.

A Tábor vezetői közölték vele, hogy nem ők állnak a hívás mögött. Ha ilyet terveznének akkor nem telefonálnának, hanem véghezvinnék, de akkor sem az illető családját belevonva.

Fel lett hívva az illető figyelme, hogy valaki egyszerűen csak keveri a szart.

El lett neki mondva, hogy a Halhatatlan csoport mind a 6 tagját árulónak tartjuk. Ugyanakkor nem foglalkozunk velük, megértjük a börtönbarátságot ami összeköti őket. És azt is, hogy együtt dolgoznak más kluboknál rendezőként.

Kivéve persze két személyt, az önkéntes capo utánzatot és a szurkolói koordinátorok dílerét,hiszen ő mégiscsak pénzért teszi amit tesz. Róluk nemsokára.

Érdekesség, hogy a fenyegető telefonhívás után pár nappal megjelent egy a Tábort lejárató cikk a Blikkben "Az ultrák fenyegetik a fradistákat" címmel.

Benne : "Van, aki szerint az új aréna átadása óta sem csökkent az erőszakos fellépés, s a mérkőzésre járó fradistákat rendszeresen fenyegetik."

Blikk-információ

Akkor döntse el mindenki, hogy valós fenyegetés volt e ez a hívás valós "ultráktól" vagy csak egy előre megkoreografált lejárató kampány része volt.

Döntsétek el, kinek volt az érdeke a fenyegető hívás:  Tábor vagy kubatov.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva