Megszüntették a FradiBusz hálozatot.

m.k. - 2015. február 16. hétfő, 19:13

A birodalom visszavág...
SAJNÁLATOS HÍR: MEGSZŰNTETTÉK A FRADIBUSZ-HÁLÓZATOT

A Ferencvárosi Torna Club a mai nap folyamán hivatalos okiratban értesítette Végel Tamást, a FradiBusz-hálózat megálmodóját munkahelyén, hogy mától tilos bárkinek is használni a FradiBusz-hálózat vagy épp a FradiBusz kifejezést, ellenkező esetben a Klub jogi úton komoly szankciókat szabhat ki.

Feltehetően a Vezetőségnek az szúrta a szemét, hogy a FradiBusz-hálózattal szervezetten utazó szurkolótársaink sem regisztráltak még az új stadionba, továbbá a 2014 őszén, az Újpest elleni meccsre szervezett tüntetésre több mint fél ezren érkeztek a buszokkal óriási konvojban és hangulatban.

A FradiBusz-hálózat szervezői az elmúlt évek során munka, család, magánélet mellett óriási dolgot hajtottak végre: több ezer vidéken élő szurkolótársunknak segítettek abban, hogy olcsón és rendszeresen eljuthassanak Budapestre, Fradi meccsekre. A szurkolói kártya kiváltását, a meccs belépőjegy elővételét és a teljes utazást is megoldották a szervezők. Az Újpest elleni hazai rangadókra nem egyszer több mint 1000 fő érkezett buszokkal a fővárosba, de 2013 őszén ez majdhogynem elérte az 1500 főt is.

A szervezők nagy elánnal várták az új stadion átadását, hisz az érdeklődés előre jelezte: bizony minden meccsre rengeteg busz fog érkezni, az első NBI-es tétmeccsekre vízionált teltházakhoz jócskán hozzájárult volna az elmúlt évek során kialakult és jól működő FradiBusz-hálózat. Ehelyett mint ismert a legtöbb néző eddig a nyitómérkőzésen a Nyíregyháza ellen volt 2014 augusztusában (12.000 néző), továbbá eddig egy FradiBusz sem érkezett a Groupama Arénába.

A FradiBusz-hálózat hivatalos busz tábláit a következő hónapokban a Népligetben kell leadni a szervezőknek.

Groupama név, jóval magasabb jegyárak, vénaszkenner, kitiltások és értelemszerűen a Tábor hiánya. Ezen tényezők miatt maradt és marad távol továbbra is több ezer vidéki szurkolótársunk.

A holnapi napon a FradiBusz-hálózat hivatalos facebook oldala is megszűnik.

Lezárul 4 év, de ne feledjük: minden vég, valami új kezdete!

Hajrá Fradi!


Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére