Varga Zoltán családja közleményt adott ki a trágár levél ügyében

FradiMob - 2015. február 16. hétfő, 23:00

Varga Zoltán gyermekei közleményben cáfolták, hogy a néhány napja nyilvánosságra került, édesapjuknak tulajdonított trágár vers valóban az FTC legendájának műve lenne...Néhány napja olyan levél került nyilvánosságra egy aukciós ház jóvoltából, amelyet állítólag az FTC már elhunyt legendája, Varga Zoltán írt, és amelyben a korábbi klasszis trágár kifejezésekkel színesítve szidalmaz többeket, például Albert Flóriánt.

A család a történetet megszellőztető [origo] internetes portálnak eljuttatott levélben érvelt amellett, hogy az írás semmiképpen nem származhat Varga Zolitól.

"Tudomásunkra jutott, hogy egy "vers" került nyilvánosságra (aukcióra bocsátását is tervezik), amelyet állítólag Édesapánk, Varga Zoltan írt ("költött").

Meg vagyunk döbbenve, és elszomorít bennünket, hogy ilyesmi lehetséges, ráadásul öt évvel a halála után!

Külföldről nem tudunk mindig időben reagálni, ezért most ilyen formában szeretnénk a véleményünket, hozzászólásunkat nyilvánosságra hozni.

Mi, Varga Zoltan családja, tudjuk, hogy ez a szöveg nem tőle származik! Sem stilisztikai, sem grammatikai szempontból, sem külső formáját illetően nem származhat tőle!

Valamint: ilyen írógép soha nem volt a tulajdonában.

Egyben arra is fel akarjuk hívni a figyelmet, hogy semmi bizonyíték nincs arra, hogy a "vers" Édesapánktól származna. Nincs általa aláírva, a szöveg nem kézzel írott, írógépen akárki írhatta.
Megdöbbentő és elgondolkoztató, hogy az aukciós ház egy ilyen, aláírás nélküli "művet" hitelesnek minősít, és a sajtó is mint "eredetit" publikálja és kommentálja!

Ha Édesapánk még élne, tudna személyesen védekezni. Sajnos, már nincs közöttünk, így csak mi, hozzátartozók tudunk reagálni.

Kérjük azokat, akik ezt a "verset" olvasták, hallgassanak a szívükre és gondolják meg, milyen célja lehet e hiteltelen, trágár szöveg nyilvánosságra hozásának.

És köszönet mindazoknak, akik Édesapánk emlékére kegyelettel gondolnak.

Mi továbbra is méltóságteljes gyásszal őrizzük emlékét!


Varga Zoltán gyermekei"

Csakfoci.huUtolsó módosítás 2015. február 17. kedd, 19:29

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva