A capo üzenete.

m.k. - 2015. február 23. hétfő, 12:09

Néhány nap múlva jönnek az információk a tavaszi szezon "menetrendjéről"...


A capo üzenete:


Így a sokadik meccs nélküli hétvége után...
Az utolsó meccs, kép a Ferencváros stadionjából...
(egészen jól jellemzi a jelenlegi helyzetet az egész magyar labdarúgásban)

Egy hét van a tavaszi szezonig, de sehol a a régi megszokott tavaszi rajt előtti izgalom, nem készülnek a tervek szezonnyitó koreókról, nem várjuk, hogy megérkezzen a piró szállítmány, hogy lángba borulhasson a lelátó.
Nem csak ferencvárosi sajátosság ez, az egész magyar lelátó halott, EGYELŐRE...

Nagyon sokan írtok nekem, aggódva, kétségbeesve vagy néha bizakodva...
"Mikor megyünk már be? Mikor oldódnak meg a dolgok? Meddig várunk még? Van e remény? Mi a következő rendezvény? "Kapjuk már el" kubatovot! Valamit csináljunk mostmár! ...stb"

Hát annyiban el kell keserítsek mindenkit, hogy ez a szezon nélkülünk fog elkezdődni a jövőhéten, legalábbis nem leszünk ott, ahol lennünk kellene, a lelátón.
Rengeteg tervünk van a tavaszi szezonra, lesznek ismét rendezvények, ahol meg kell mutatnunk, igenis egyben vagyunk, erősök vagyunk, és napról napra többen leszünk!
A holtszezon történései (IS) arra voltak jók, hogy megerősítsenek mindenkit illetve egyre több embernek felnyissák a szemét, a klubbal kapcsolatos dolgokban. A teljesség igénye nélkül, ha csak a legutóbbi Fradibuszos bohózatot említem meg, már bőven sokat is mondtam...

Néhány nap múlva jönnek az információk a tavaszi szezon "menetrendjéről". Addig is legyetek türelmesek és TARTSATOK KI!

Tudom nagyon jól, milyen nehéz ez a jelenlegi helyzet mindenkinek, de higyjétek el, ha a következő kritikus időszakban összezárunk és erősek maradunk, hamarabb el fogjuk érni a céljainkat, mint ahogy gondolnánk!

KITARTÁS MINDEN FERENCVÁROSINAK ÉS MAGYAR SZURKOLÓNAK!!

Hajnal előtt a legnagyobb a sötétség.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva