Hiba
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 64

Szurkolókra csapott le az NNI!

- 2015. március 04. szerda, 15:25

A Tábor vezetőire és a FradiMob név tulajdonosára....Nem is olyan régen az FTC vezetőinek és a Fradi Security kurváinak hála a FradiMob szerkesztői közül több embert is kihallgatott az NNI, a lilák elleni derbivel kapcsolatban. Akkor ugyanis valaki egy horogkeresztes zászlót emelt a magasba pár percig. A klub megpróbált minket lejáratni, azt vallották, hogy a mi utasításunkra emelte fel ezt a zászlót a mi emberünk, majd ezt egy másik emberünk lefényképezte, amely képet nekünk küldött, mi pedig az MLSZ-nek. Szerintük így akartuk lejáratni a klubot. A horogkeresztes zászló lengetése olyan piti ügy,hogy max.60 napos elzárással lehet büntetni. Mégis az NNI nyomozott. Természetesen a hazugság nem állt meg ellenünk.

Ma hajnalban a rendőrség csúcsszerve, a kiemelt ügyekkel foglalkozó Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI)  összehangolt akcióban csapott le a Tábor vezetőségének több tagjára és a FradiMob domain név tulajdonosára.

Akció során házkutatást is tartottak, adathordozókat foglaltak le.

A FradiMob domain név tulajdonosát meggyanúsították "zaklatás vétsége" miatt. A feljelentő Kubatov Gábor volt. A zaklatás az alábbi módon lett elkövetve a rendőrség szerint:

Az egyik cikkbe az egyik anonim szerkesztőnk az következőket írta le mint a saját kívánságát: "Kubatov,halljon meg a családod."

A FradiMob facebook oldalán illetve az Ultras Liberin és a Kubatov takarodj facebook oldalakon megjelent 3 kép.

Az egyiken "Kubatov családfa" felírat és fára akasztott emberek rajza látható.

A másodikon képen a terroristák előtt térdelő két túsz fejére Kubatov és Nyíri feje lett rászerkesztve.

A harmadikon egy akasztott ember látható, és egy felírat: "Mi az, 3 méter és csodaszép? 1.70es kubatov 1.30as kötélen."

Ezen kívül a Kubatov Gábor vagy inkább hívjuk " bolgár csaucseszkunak",házával szemben kirakott kiírást,üzenetet is a FradiMob domain név tulajdonosára fogták.

Ezzel kapcsolatban a mai nap több szurkolónál is megjelentek a rendőrök illetve a következő napokra többet beidéztek.


A kihallgatások során nem került szóba az alábbi események közül egyik sem:

-a security tagjai kést tettek az egyik szerkesztőnk torkához

-a szurkolói koordinátorok munkahelyi látogatása és ott a szurkolók fenyítése

-az ellenállásban résztvevő szurkolók munkahelyi főnökeinek küldött jótanácsok.

-a szurkolói koordinátorok kábítószer fogyasztása és kábítószer terjesztéséhez tartozó gazdasági,gazdagodási tapasztalatok

-egy a 90es években elrabol biztosítási csaló karriertörténete

-stb


Sajnálatos tény, hogy bizonyos politikusok a rendőrség csúcsszervét használják rendszeresen az ellenfeleik megfélemlítésére, akik így nem tudnak a valódi bűnüldözéssel foglalkozni.

Sajnálatos,hogy a kritikus szurkolókkal szemben a sittes security bűnözőit, kitiltásokat, lejáratásokat és most már a rendőrséget is felhasználják kétes múltú senkik.

Sajnálatos,hogy bűnözök és rendőrök együtt támadják a magyar szurkolói társadalmat. Sajnálatos,hogy az ebben résztvevő rendőröket feletteseik erre kényszerítik.

A fejleményekről beszámolunk.

Utolsó módosítás 2015. március 04. szerda, 17:39

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva