Nyilasi: A pénz felülírta az őszinte fradizmust!

Németh Balázs - 2015. április 06. hétfő, 21:20

Az MLSZ elnökségébe frissen beválasztott Nyíl őszintén beszélt a mai magyar fociról...


Magyar Lelátó által készített interjúban arról is kérdezték Nyilasit, hogy a hétvégi Ferencváros-Újpest derbin mindkét csapat ultrái bojkottálni fogják a meccset.

"Gyerekkoromban, 13-14 évesen leváltam édesapámról, mert akkor vele jártam a Fradi meccsekre, és beültem a legendás Népstadion P-Q-R-S szektorába, B középnek hívtak minket. Több ezren voltunk, fiatalságom legjobb időszakát éltem. Utaztunk vidékre, akár különvonattal. Ehhez hozzátartozott az is, hogy például a Verseny utcában megkergettek a lovas rendőrök. Ilyen tekintetben a Fradi ultrákat én máshogy nézem. Ott nőttem fel, onnan kerültem be a csapatba. Tudom, hogy mekkora segítséget nyújtanak a szurkolók" - fogalmazott Nyilasi.

Nyilasi szerint Dárdai csapata nagyobb buzdítást érdemelne

Forrás: MTI

Hozzátette, hogy jó lenne, ha megszületne valamilyen kompromisszum. "Valljuk be őszintén, itt volt a magyar-görög válogatott meccs. Volt szurkolás, de nem az, amely erre a küzdelmes, és hajtós, győzelmet akaró csapatra rá tudod volna segíteni. Minden köszönet a gyerekeké, családoké, akik kijöttek és jó hangulatot teremtettek de az a pici plusz hiányzik nekem a szurkolásból. Azt is látom, hogy nagyon sok olyan srác van, aki az egység miatt kint marad, és nem akar bemenni, azért nagyon vágyik rá hogy meccset nézzen. Talán még egy beszélgetést megérne az ügy az ultrák és a vezetők között."

A teljes interjú itt elérhető:

http://magyarlelato.com/2015/04/05/a-penz-felulirta-az-oszinte-fradizmust-nyilasi-tibor-nagyinterju/

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva