Hiba

Ezúttal a kézilabda meccsen vert szurkolót a Fradi Security

- 2015. április 06. hétfő, 21:29

A szeku ismét Fradi szurkolót vert, ezúttal a KEK mérkőzésen!


Van akiknek a Húsvét sem szent...

Egy szurkolótársunk juttatta el az alábbi levelet hozzánk. Kubatov szerint minden rendben van a biztonsági személyzettel. Azt is ígérte, hogy itt nem lesznek ilyen esetek, hogy Fradi szurkolókat bántson bárki és hogy minden ilyen esetben megteszi a megfelelő lépéseket és a feljelentéseket.
Nos láttuk a legutóbbi Nyíregyházi eset után sem csinált semmit. Nem készültek "blikk információs" cikkek, valószínüleg most sem fognak. Arra csak akkor van szükség, ha a szurkolókat kell lejáratni.
Lássuk Gábor ezúttal csinál -e valamit, vagy legalább kiad -e egy video üzenetet?"Tisztelt Szerkesztőség!

Egy undorító dolog miatt írok Nektek. Az egyik barátommal elhatároztuk, hogy kimegyünk a lányok KEK meccsére ma délután. Én kb. 8 éve járok focimeccsekre otthon is, idegenben is, kézilabdán is voltam egy párszor. De nem szkenneltünk, minden szurkolói megmozduláson ott voltunk, Csákváron is. Ma megcsúsztunk időben, így fél 5-kor találkoztunk a barátommal a népligetben. Fekete, zöld, fehér kapucnis pulcsiban, és zöld D&G pólóban mentem. Ő sajnos nagyon rosszul volt egész nap, így arra jutottunk, hogy Ő nem jön be, én megyek egyedül. Elváltunk, én pedig a Vajda Péter utca felől szerettem volna bemenni, de egy sárga mellényes secus mondta, hogy menjek körbe. Elindultam, majd a sarkon jött szembe 6 secus 4 mellényes 2 civil. Körbe álltak, megkérdezték, hogy miért megyek erre, elmondtam majd hátulról az egyik rám ordított, hogy mutassam a jegyem, elővettem, a civil ruhás azzal a lendülettel tiszta erőből pofon vágott, a másik hajlaton rúgott, majd megint kaptam egy pofont, de szerencsére az egyik oldalon el tudtam futni. 6-an voltak, én egyedül esélyem sem volt.(kb. 175 centi magas 85 kg-os srác vagyok, mindegyik magasabb, szélesebb volt nálam). Aztán elmentem a Hungáriára, egy barátom pedig felvett kocsival. A mérkőzésre volt érvényes belépőm (kép). Undorító dolog 6 az 1 ellen menni, de ezeknek semmi sem számít. Április 12.-én találkozunk! Ez ma Ferencváros... Hajrá Fradi! Kitartás!"

Továbbiakban is bármely szurkolótársunkat hasonló atrocitás ér, nyugodtan keressetek meg minket!
Április 12-én találkozunk! Ott várhatóan nem fognak szurkolókra támadni a stadionon kívül. A stadionon belül már ki tudja...

https://www.facebook.com/szszjn?fref=ts

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére