Hiba

Így jártam Kubatovval

- 2015. április 14. kedd, 23:30

"Ezt a levelet azért kapta, mert a Ferencvárosi Torna Club regisztrált szurkolója."

Levelet kaptam. Az FTC Zrt. hírlevele landolt elektronikus postafiókomban. Finoman szólva se vagyok a hírlevelek elkötelezett rajongója, ezért aztán nem fogadtam különösebb örömmel a két nap különbséggel kétszer is, közel azonos tartalommal kiküldött hírlevelet.

Egy kicsit se vagyok kíváncsi a szponzorok legújabb marketing-akcióira, amint arra sem, hogy miután Kubatov Gábor erővel szétverte a jól működő FradiBusz-hálózatot, milyen nagyszerű lehetőségeket kínálna számomra a klub által megszervezett buszhálózat - főleg, hogy a hozzám legközelebbi megálló is több, mint ezer kilométerre van, szóval nem nagyon számítok potenciális célközönségnek.


kubatov (1)

Kubatov Gábor most tudta meg, hogy le szeretnénk mondani a hírlevelet

Nem is értettem, honnét is került most elő az FTC nagy hirtelen, de hát, gondoltam, korábban megadtam az e-mail címemet, és bizonyára meggondolatlanul bejelölve hagytam egy checkboxot valahol, hogy hozzájárulok, hogy hírlevelet küldjenek számomra, hát így jártam, semmi gond.

Annál jobban meglepődtem, amikor megláttam a mail utolsó sorát:

-Ezt a levelet azért kapta, mert a Ferencvárosi Torna Club regisztrált szurkolója.-

Na, tessék, itt folyton megy a panasz, hogy milyen bonyolult a regisztráció, nekem meg, legalábbis úgy tűnik, sikerült regisztrálnom anélkül, hogy kitettem volna a lábam a lakásból, sőt, anélkül, hogy egyáltalán szándékomban állt volna regisztrálni. Hogy mondjuk a vénaszkennert hogyan oldották meg a jelenlétem nélkül, az kifejezetten érdekelne, de, ha erre van mód, akkor a nálam komolyabb érdeklődők számára is bevezethetnék az online vénaszkennelést. Megy ez egészen észrevétlenül is, legalábbis nálam sikerült. Meg azt is szívesen megkérdezném, hogy, ha egyszer regisztrált szurkoló vagyok, akkor hová a fenébe tették az új típusú szurkolói kártyámat, mert, hogy én olyat sosem láttam, még másét se, azt se tudom, hogy néz ki.

No, szóval úgy gondoltam, engem ez nem érdekel, leiratkoznék a hírlevélről. Van is rá mód, csak rá kell kattintani a levél alján megadott linkre. Csodás. A hírlevél lemondásához két adatot meg kell adni: az e-mail címet, és a szurkolói kártya számát. Az e-mail címemet még csak tudom (hisz arra jött a hírlevél, ugye), de a kártya számához legelőször is rendelkeznem kellene ilyennel.

Mondjuk eleve nem világos, hogy miért is kell a kártya száma. Végül arra jutottam, lehetséges, hogy egy családból például többen is azonos mailcímet adtak meg, de csak egyikük szeretne leiratkozni, a kártya száma beazonosíthatja, hogy melyikük. Kubatov Gábor már jóval azelőtt, hogy az FTC elnöke lett volna, ismert volt arról, hogy szeret minden lehetséges adatot begyűjteni az állampolgárokról, bizonyára fel tudja valamilyen hasznos célra használni ezt az információt is. Meg eleve, célszerű, ha Sz. Ferenc, miután megnyomta a kapucsengőt, legalább bele tud szólni, hogy kit is keres.

Szóval, nincs szurkolói kártya, úgyhogy marad a lemondhatatlan hírlevél. Akkor már nézzük meg, mi is van benne. Egy pár kihagyhatatlan ajánlat a szponzorok részéről, nagyszerű felhívás, hogy mekkora élmény is lesz az Újpest elleni (azóta már lejátszott) mérkőzés, lesz például tombola, vurstli, tán még céllövölde is, nem is tudom. A részleteket nem olvastam el, mert a levelező-program figyelmeztetett, ne kattintsak rá a linkre, mivel az vélhetően rosszindulatú weboldalra akar irányítani.

De az egésznek a legszebb része még hátra van.

Regisztráljon időben, ha szeretné élőben látni a Groupama Aréna első bajnoki derbijét. Érdemes korábban regisztrálni, hiszen meccsnapon maximum 700 embert tudunk regisztrálni.


Vajon mennyire érdemes az FTC regisztrált szurkolói számára hírlevelet küldeni arról, hogy regisztráljanak? Várjunk csak! Rájöttem! Ha regisztrálok, lesz szurkolói kártyám, és akkor meg tudom adni annak a számát, és le fogom tudni mondani a hírlevelet. Na, mégiscsak logikus ez!

Utolsó módosítás 2015. április 14. kedd, 23:40

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére