Kubatov nem ismeri el a vereséget: a Ferencvárosnál kötelező marad a szurkolói kártya

FradiMob - 2015. július 04. szombat, 06:49

A Fradinál marad a kártya...


Bár szerdán a “BMLSZ” megfutamodott, és visszavonta a korábban kötelező szurkolóikártya-rendszert, a Ferencvárosnál továbbra is kötelező elem lesz a klubkártya.

vénaszkenner2

Pénteken közölte az FTC a szurkolókkal, hogy továbbra is kötelezően előírja számukra a szurkolói kártya használatát a Ferencváros összes meccsén. Sőt azt is hozzátették, hogy hamarosan szurkolói kódexet állítanak fel.

A Magyar Labdarúgó Szövetsége (MLSZ) elnöksége szerdán közölte, hogy enyhít a tavaly szeptemberben bevezetett klubkártyarendszer szabályain, s a válogatott mérkőzések szervezőjeként nem teszi kötelezővé a kártyák használatát, valamint azt is, hogy a klubokra bízza, hogy kívánják-e használni a szurkolók azonosításával járó rendszert. Az ehhez kapcsolódó integrált jegyárusítási rendszert azonban mindenképpen használniuk kell a következőkben is.

A Nemzeti Sport Online a többi klubról azt írja, hogy a Videoton, a Budapest Honvéd, a Diósgyőr, a Békéscsaba, a Haladás, az Újpest és a Vasas jelezte, nem teszi kötelezővé a kártyát, míg az MTK és a DVSC még nem döntött az egész idényről, a Paks és a Puskás Akadémia eddig nem reagált az MLSZ döntésére.

HVG, Kuruc.info

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva