BOTRÁNY! Interpol által körözött Fradi secust tartóztattak fel a bosnyák határon?

FradiMob - 2015. július 27. hétfő, 14:05

Meddig csinálják még ezt a képmutató játékot Kubatovék?

Interpol által körözött Fradi secust tartóztattak fel a bosnyák határon?

A szarajevói gyalázat után, amit a klub vezetői elkövettek ellenünk számítani lehetett rá, hogy megpróbálnak majd minket befeketíteni. Ezúttal azonban úgy néz ki nagyon mellé nyúltak.

Kubatov Gábor szereti mondani, hogy nem tárgyal szurkolókkal, mert ők kétes hátterűek. Néha káromkodnak meg begyújtanak egy görögtüzet és még hasonló bűnöket követnek el.
Közben kétes hátterű embereket alkalmaz a klub. Sokadszorra buknak le, de a vezetők képmutatására jellemző, hogy ez ellen nem tesznek semmit, sőt eszközként használják őket ellenünk. Családlátogatás, fenyegetőzés, miegymás…

Szarajevóba egy busznyi kétes hátterű biztonsági őrt küldtek ki Kubatov Gáborék.
Van ahova meg repülővel utazhatnak a csapattal a szerencsések. Az igazi szégyen, hogy nem azért utaznak ki, hogy megvédjék a Ferencváros szurkolókat, ellenkezőleg. Tapasztalataink alapján éppen azért, hogy vegzálják őket és megakadályozzák, hogy bejuthassunk a stadionba szurkolni a csapatnak. A mellékelt képeken látszik, hogy igen jól is érzik magukat ezeken a túrákon a klub pénzén. Gondoljunk csak bele mekkora költség lehet kiutaztani ennyi embert és fizetni őket? Szerintünk alaphangon milliós költségekről beszélünk(egyes hírek szerint legalább fejenként 25000 ft-ot kaptak), persze nem tudjuk pontosan, mert a klub gazdálkodásda átláthatatlan. Az viszont egészen biztos, hogy a kiutazott biztonságiak létszáma nem volt arányban az eladott jegyekkel. Gyakorlatilag minden vendégszurkolóra jutott egy ember.

A Napi Gazadaság Onlineon megjelent cikk alapján egy „Fradistát” tartóztattak fel a bosnyák határon. 132 ember érkezett a határhoz. Ott voltunk. Két busznyi Ferencváros szurkoló kelt át épp a határon. Kisebb gond volt a menetlevéllel, így jó időbe telt, amíg átengedtek minket a határon. Miközben várakoztunk befutott a határra az egy busznyi Fradi secu.
Hozzánk csak annyi info jutott el miközben várakoztunk, hogy a secusok buszán egy embernek bajok voltak a papírjaival. Erről többet egészen eddig nem tudtunk. 132 ember ekkor tartózkodott a határon és semelyik másik szurkolói buszról nem állítottak elő senkit!
Igen csak úgy néz ki, hogy egy Fradi secust kapcsoltak le a határőrök. 
Kiváncsiak vagyunk, hogy ezzel is olyan komoly elánnal fog e foglalkozni a média, mint amikor rólunk írnak cikkeket?

Meddig csinálják még ezt a képmutató játékot Kubatov Gáborék?
MEGTISZTULÁST!
HAJRÁ FRADI!Továbbiakban a megjelent cikk olvasható:

„Balhé már a bosnyák határon: egy fradistát lekapcsoltak
A Szarajevóban 18 órakor kezdődő Zeljeznicar-Ferencváros Európa-liga visszavágó mérkőzésre (az első meccsen a bosnyák csapat nyert 0-1-re Budapesten) 131 zöld-fehér szurkoló érkezett.
A szarajevói Klix.ba hírportál beszámolója szerint a ferencvárosi drukkerek különítménye némi késlekedéssel érkezett meg a bosnyák fővárosba. 132 fő kelt útra, Jasminka Mujic, a boszniai határrendészet szóvivője arról tájékoztatta a helyi médiát, hogy egy főt feltartóztattak a Samac határátkelőnél, mivel a szurkoló által átnyújtott személyi okmány ugyanis az Interpol körözése alatt áll.
A többiek zavartalanul tovább utazhattak volna, de a csoport nem akart elindulni, így próbáltak nyomást gyakorolni a bosnyák határrendészekre, hogy engedjék velük lekapcsolt társukat is. Végül a szurkolóknak a gyanús személyit felmutató társuk nélkül kellett továbbutazniuk.
A Klix szerint a maroknyi csapattól hangos buzdításra lehet majd számítani, ugyanakkor gazdag képgalériában számolnak be a Zeljeznicar szurkolók ezreinek felvonulásáról, akik már kora délután gyülekeztek a bosnyák főváros Grbavica nevű kerületében, hogy együtt induljanak el a Kosevón levő stadionhoz. A rendőrség által kísért nagy menetelés félig-meddig már a továbbjutás ünneplésének jegyében zajlott.”Kapcsolódó cikk: a klub által fizetett szurkolók között is csak sittesek vannak. Bővebben itt .

Utolsó módosítás 2015. július 27. hétfő, 15:27

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva