Feljelentést tesz a Fradi Secu.

Watchdog. - 2015. július 29. szerda, 14:31

Tényleg Interpolos körözés volt az egyik secus,pontosabban a papírja ellen...Ferenc Sz Privát:

"A Fradi Security vezetősége a következőt szeretné közölni az Interpolos "botránnyal" kapcsolatban!
Munkatársunk az iratait elvesztette XVIII.kerületben, majd elment a rendőrségre és bejelentette. 2 nap múlva megtalálták és visszaszolgáltatták neki, ezek után elment és visszavonta a bejelentést.Viszont a határhoz érve a gépben még benne volt,így őt visszatartották.
Továbbá szeretnénk közölni, hogy a Fradi Security Kft büntető feljelentéssel fog élni rágalmazás miatt.
További szép napot mindenkinek!"

Tehát akkor,amikor azt állítottuk,hogy bűnözőket, sitteseket alkalmaz a klub és a klub tulajdonában lévő Fradi Security kft és ilyen bűnözők szurkolók munkahelyére mennek fenyíteni, akkor-mivel nem tett a cég feljelentést rágalmazás miatt- a valóságot írtuk.

Most ugye a fidesz új szócsöve a Napi Gazdaság írta azt,hogy "Jasminka Mujic, a boszniai határrendészet szóvivője arról tájékoztatta a helyi médiát, hogy egy főt feltartóztattak a Samac határátkelőnél, mivel a szurkoló által átnyújtott személyi okmány ugyanis az Interpol körözése alatt áll." A cikk azt súgalta,hogy egy szurkoló volt a feltartoztatott személy.

Erre reagált a Tábor oldala az SZSZJN,hogy e feltartoztatott személy nem szurkoló volt,tehát a határhoz a szurkolókkal szinte egy időben érkező securitys busz utasa volt az.

Ezt az állítást ismerte most be a security "vezetője".

Hogy milyen feljelentést fognak tenni és ki ellen, kíváncsian várjuk.Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére