A Tábor közleménye. (2015.08.06)

Buga Jakab - 2015. augusztus 06. csütörtök, 18:28

Tisztelt Orbán Viktor, Kubatov Gábor, Csányi Sándor, Garancsi István és magyar futball Vezetők!


Tisztelt Orbán Viktor, Kubatov Gábor, Csányi Sándor, Garancsi István és magyar futball Vezetők!

A hétvégi Videoton-Ferencváros bajnoki rangadóval kapcsolatban jelenleg zajló jegyértékesítési bohózat is példája annak, hogy a mostani rendszer átfogó reformra szorul.

Évek óta minden fórumon felemlegetett példa, elérni kívánt cél, hogy klubhovatartozástól függetlenül egymás mellett szurkoljanak a fanatikusok, felesleges kerítések, biztonsági emberek és rendőrségi felhajtás nélkül.
Azonban a szervezett szurkolói csoportok pontosan ebbe az irányba megtett lépéseinek nyilvánosságra kerülése óta folyamatosan olyan akadályba ütközik minden belépőt váltani kívánó szurkoló, amelyeket szándékosan gördítenek eléjük, mintha az elérendő végcél egy néző- és hangulatmentes stadion lenne. Nonszensz bár ezt Önök tagadni fogják, olyan kijelentéseket fognak tenni, hogy a közös szektorban való meccs nézést minden eszközzel meg kell akadályozni. Felháborító, hogy ennek tapasztalható jelei is vannak, mint például az óráról-órára(!) változó feltételek szerint vásárolható - vagy éppen nem vásárolható - belépő a magyar bajnokság egyik kiemelt mérkőzésére - kiemelt, de nem biztonsági szempontból, miután a két szurkoló tábor közös közleményt adott ki - úgy, hogy ennek semmilyen valós oka nincsen.

Felhívjuk minden illetékes figyelmét, hogy sürgős felülvizsgálatra szorul a jelenlegi tragikomikus, a magyar futball hagyományaival ellentétes és méltatlan helyzet és határozott lépések megtétele szükséges abba az irányba, hogy megszűnjön a futballunk mellett minden nehézség ellenére kitartó szurkolók hétről-hétre történő megalázása.

Haladéktalanul nyissák meg a stadionok kapuit válogatás és diszkrimináció nélkül minden szurkoló előtt!

Garancsi úr, Ön pedig ne a saját szurkolóin verje el ismét a port - inkább vegyen példát Róluk bajtársiasságból, összetartásból - ,hanem MLSZ elnökségi tagként vegye észre, hogy a helyzet tarthatatlan és abnormális.

A rendszer amit kiépítettek súlyosan kirekesztő és diszkriminatív. Azon munkálkodjon, hogy elintézze a valódi szurkolói érdekképviselet meghallgatását az MLSZ-ben, valamint a Parlamentben, dolgozzanak ki végre egy egységes, elfogadható szabályrendszert. Felesleges bevezetni további szigorításokat, családokat elriasztó döntéseket és szükségtelen börtönviselt múlttal rendelkező személyek alkalmazása a Security cégekben.
Ha fontos Önöknek, hogy igazán emlékezetes futballünnep legyen a szombat, akkor engedjenek be Mindenkit válogatás nélkül és dőljenek hátra, élvezzék az egyedülálló és családbarát hangulatot.

Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül

Természetesen továbbra is Mindenki Székesfehérvárra!

Varázsoljunk futballünnepet! Hajrá Fradi!

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva