A szurkolókat is listázza Kubatov.

Buga Jakab - 2015. augusztus 23. vasárnap, 03:48

Meg nem adott nevek,telefonszámok, nem létező személyek és találkozások...
Lehet egy "hamis tanúzás és egy adatkezeléssel kapcsolatos törvénysértés" is Kubatov Gábor által elkövetve. Mondhatnánk,hogy újabb,hiszen eddig több hasonló esetben merült fel Kubatov neve, gondolunk itt a különböző listákkal való politikai botrányokra. Persze ezen esetekben sem a rendőrség,sem az ügyészség nem lépett fel Kubatov ellen, tehát ezek csak rágalmak voltak ellene, így mi sem nevezzük notórius elkövetőnek. Amúgy,nagy valószínűséggel,most sem lesz ebből ügye.

Kubatov feljelentett minket zaklatásért. Ebben az ügyben olvasgattuk a különböző vallomásokat,jelentéseket és találtunk pár érdekességet. Kezdjük az elsővel.

Kubatov házánál valakik egy kiírást tettek, rajta egy frappáns szöveggel amit mi nem merünk idézni, mert az újabb eljárást jelentene ellenünk, mert mi hírt nem közölhetünk, csak a Blikk. Aki kíváncsi a szövegre az itt olvashatja: itt.

Na meg persze nálunk is...:)

Ezen kiírás miatt a rendőrség hatalmas erővel nyomozásba kezdett, erről majd később bővebben. Meg arról is,hogy mióta zaklatás az,ha egy politikus házánál véleménynyilvánítás van.

Az említett kiírást a rendőrség megkapta. Megvizsgálták. Rájöttek,hogy egy korábbi koreográfia része volt az az anyag, amire azt ráírták. Hogy miként sikerült ez a nyomozási bravúr? Természetesen Kubatov és csapata volt a felismerő.

A megállapítás után a rendőrség kérte Kubatovot,hogy a nyilvántartásában ellenőrizze,hogy kik használták ezt a koreográfia részt.


Ezt Kubatov megtette, majd sértetti vallomásában elmondta, hogy az az anyag amit a házánál egy kiírásra használtak,azt korábban az EEE csoport használta fel egy derbin.Elmondása szerint a szurkolók a mérkőzés után hazaviszik a koreográfia részeit. Mi? Azt is megemlíti,hogy az EEE csoport vezetőjét látták a "Cirkusz" kocsmában együtt a 16os egyik vezetőjével. Ebben a vallomásban elmondja,hogy a rendőrségnek átadja a szurkolók által megadott telefonszámokat. Amit később a rendőrség ellenőrzött is, a telefonok cellainformációit, ezen telefonok voltak e Kubatov házánál.


Kubatov vallomásában megnevezte azt a személyt aki a koreográfia engedélyét kérte a klubtól és a rendőrségtől. És mellette megnevezte az EEE csoport két másik vezetőjét is. Neveket,címeket,születési helyet,időpontot, lakcímet és telefonszámot. Az erről szóló jelentésen látható, hogy Kubatov mások adatait is megadta a rendőrségnek.


Kubatov tehát mellékelt egy listát,melynek az első oldalát mutatjuk be. Ezen egy érdekesség van. A szurkolói kártya kiváltásakor 2010-ben a listán szereplő szurkolók nem azt a telefonszámot adták meg,ami a Kubatovi listán szerepel. Emellett, a szurkolói kártya kiváltásakor a becenevet sem adták meg. Mint látható a lap alján, vannak olyan személyek, akikről Kubatovék csak a becenevüket tudják, meg a telefonszámot, de azt nem tudták párosítani a szurkolói kártya kiváltásakor megadott névhez és születési dátumhoz. A listán szereplők közül többen soha semmilyen koreográfia engedélyeztetését nem kérték, így nem is kellett volna az adataikat átadni a rendőrségnek. (A hölgyek és a becenevekkel rendelkezők nevét, a születési dátumok és a telefonszámok egy részét kitakartuk, és pirossal jeleztük azt ahol biztosan "probléma van". A többi szurkolót nem kérdeztük meg,van akit mi sem ismerünk,így ott nem tudjuk van a gond.)


(A Csatáry molinónál is ilyen engedélyt kellett leadni!!!)


És íme a lista első oldala:

Utolsó módosítás 2015. augusztus 23. vasárnap, 09:12

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva