Szurkolóknak üzent az ügyészség!

FB - 2015. szeptember 11. péntek, 17:30

Nem értik,hogy ez a nép ezt nem tűri, ezer éve az ilyen erőből uralkodók ellen harcol...


Emlékeztek még 2006 utcai eseményeire?

Nem,most nem arra gondolunk,hogy ebből nőtte ki magát a Jobbik nevű párt, amely azóta letagadja a múltját, hanem arra, hogy ekkor futószalagon vádoltak az ügyészségek.

Szóról-szóra ugyanaz volt a rendőrtanúk terhelő vallomása, majd jött a szóról.szóra megegyező ügyészségi vádirat, aztán sok esetben jött az előzetes letartoztatás majd az ítéletek.

És a legtöbb esetben a felmentés.

És a Fidesz törvénye ami ezt erősítette.

Azóta a Fidesz egyik alapítója lett a legfőbb ügyész.

A Fidesz prominensei pedig a klubok élén vannak illetve az MLSZ-ben.

Ezek új szurkolói kultúrát akarnak. Tenyérszkennerrel, retina leolvasóval, chippel a nyakadban és még kitudja milyen ötletek vannak a "Tarsolyukban"...

2015.szeptember 4-én újra sokan vonultak az utcára.

Társadalmi feszültség, a pökhendi kiskirályok milliárdos haverokkal, megosztás, gyűlölködés, sorolhatnánk az egyre jobban utált magyar politikát.

A feszültség felszínre törését láttuk.Sokan megbotlottak. A vak komondorban...  Egy biztosítási csaló kutyája volt ez. Közben Anti és cigis Jani ünnepelt. Utóbbi,hogy öt milliárdos lett a vagyona.

Az elmúlt napokban a politikai ügyekben sokak szerint lassú, mások szerint elnéző ügyészség és rendőrség most felgyorsult, újra futószalagon szállítják az ügyeket, a szurkolókat.

Emlékeztek még? "A csendőrség a lakosságot védte a bűnözőktől, a rendőrség a hatalmon lévőket védi a lakosságtól."

Példát akarnak statulálni, amiben egyes bírók partnerek is.

A jelenkori népvándorlás miatt a rendőrség olyan szinten terhelt,hogy már a katonaság segíti őket. Ebben a helyzetben igen nagy veszélyt jelent egy nagyobb létszámú feszült tömeg az utcákon. De ahelyett, hogy Kubatovra vagy Csányira szólnának rá, "ne öljék meg az ultrákat", inkább megint erőből próbálkoznak.

Az általuk irányított ügyészség üzent a szurkolóknak:

A Fővárosi Főügyészség közleményének részlete:

A Fővárosi Főügyészség felhívja a szombati napon megrendezésre kerülő Újpest-Ferencváros labdarúgó mérkőzés szurkolóinak figyelmét arra, hogy esetleges törvénysértő cselekményük esetén, hasonlóan szigorú elbírálásra számíthatnak" (mint az elmúlt napokban elítélt szurkolótársaink)


Nem értik,hogy ez a nép ezt nem tűri, ezer éve az ilyen erőből uralkodók ellen harcol.


Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva