A secusok gyűjtötték be az utcai kiírásokat!

Buga Jakab - 2015. szeptember 22. kedd, 18:09

Politikus mentes futballt. De Kubatov mást vallott...



Már írtunk róla, hogy az ellenünk zajló egyik eljárásban (Kubatov feljelentett minket zaklatás miatt, mert a facebook oldalunkon olyan képek jelentek meg, ahol pl. az ő nyakában akasztófa kötél volt) igen érdekes dokumentumokra akadtunk. Láttuk,miként listázza a szurkolók Kubatov, a régi kártya kiváltásakor megadott nevek mellett már meg nem adott becenevek, telefonszámok is vannak a listáján, sőt olyan személyek is,akiknek a nevét nem, csak a becenevét tudják a lista készítői. Erről itt olvashattok!


Az eljárás iratai közül publikálunk újra.

Kubatov házánál volt egy kiírás,rajta " A mi lelkünk a lelátókon, a te lelked a halálsoron! "

Kubatov vallomásából kiderül, hogy őt az üzenet szövege nem is annyira zavarta, inkább csak az, hogy a szurkolók tudják hol lakik ő és családja, és így bármikor "megtalálhatják őket". Ezért fenyegetésnek érzi ezt a kiírást. Erre indult az eljárás. (Bezzeg amikor balos politikusokhoz mentek a fidelitászos szabadcsapatok vagy amikor a szurkolókhoz a secusok,akkor azt nem érezte fenyegetésnek.)

Az is látható a vallomásban,hogy az embereivel leveteti aki írást, amit ők megvizsgáltak.

És megállapították, hogy több,mint egy évvel korábbi lelátói koreográfia része volt az az anyag, amire a kiírást festették. Ezt a koreográfiát az EEE csoport készítette, mely csoport vezetőinek a nevét, születési adatait, és telefonszámait is megadja. Persze ezek a telefonszámok sem azok, amelyeket a szurkolók még 2010-ben a kártya kiváltásakor megadtak. (Hogy ez bűncselekmény e, nemsokára kiderül.)

Elmondja Kubatov, hogy ezeket a koreográfia anyagokat a szurkolók a mérkőzés után hazaviszik. Na ja... Csak nem ezeket. Ha összeesküvés elmélet hívők lennénk, akkor azt mondanánk, hogy a szurkolók által ott hagyott koreo darabra a klub emberei festették fel a kiírást és tették Kubatov házához, hogy aztán médiahiszti alatt sajnáltassák a gyermeklelkek megmentőjét és feketítsék a szurkolókat.


Érdekes rész a vallomásban, hogy Kubatov és a klub vezetőihez a szurkolói vezetők találkozásairól értesülések érkeznek. Információik szerint a Cirkusz nevű kocsmában találkozott három vezető. Persze ez nem igaz. Voltak, vannak találkozások, de azt sem tudjuk,hol van ez a Cirkusz nevű kocsma. És elég érdekes, hogy a klub számára ezek értékes információk.

Figyeltetik a szurkolókat,információkat gyűjtenek róluk, és ezeket egy listán összegzik.

Ebben az időszakban város szerte különböző kiírások,üzenetek is voltak még, a hatalomnak, az MLSZ-nek és Kubatovnak címezve.

"Politikus mentes futballt!" "Új stadion helyett, új elnököt!"


Kubatov vallomása szerint ezeket felháborodott személyek levették, és bevitték (valahová) illetve leadták a klub biztonsági személyzetének.

A rendőrség kihallgatta Baranyai Imre "Agyas" nevű volt NNI rendőrt, aki most a klub biztonsági igazgatója. (Vallomásában azt mondja, 2010-tól az, ami persze nem igaz, hiszen ebben a pozícióban Téglás Sándor volt.)

Ő azt vallja, egy ismerőse szólt neki két különböző helyen lévő kiírásról, és ő pedig odaküldte kollégáit,akik levették azokat és a stadionba szállították.

Sőt, ő , 2-3 nap múlva véletlenül a Puskás stadionnál járt, és ha már ott volt, akkor megnézte a földön fekvő szemetet ami egy molinó volt, rajta szintén egy üzenet, és ezt saját maga szállította be a stadionba.


Természetesen ő is megnevezi az EEE csoport vezetőit, sőt az ultrasliberi.hu szerkesztőit is, telefonszámmal,meg elmondja,hogy a Kubatov házánál lévő kiírás egy 2013-as koreora lett írva.

Az említett három kiírást átadták a nyomozóknak,akik a különböző térfigyelő kamerák felvételit bekérték. Mivel az egyik üzenet ugyanolyan anyagra készült,mint a Kubatov háza előtti. Az egyik felvételen kapucnis embereket látnak, de őket nem tudták beazonosítani.

És így, a máglyán való égetésük, kerékbetörésük, egyéb kínzásuk elmarad, Kubatov és Ágnese legnagyobb fájdalmára.



Utolsó módosítás 2015. szeptember 23. szerda, 09:24

Kapcsolódó cikkek (címkék szerint)

Vissza az oldal tetejére