Iskolákban a Ferencváros.

m.k. - 2015. szeptember 23. szerda, 14:04

Egy újabb jó kezdeményezés a klubtól...


"Iskolatáskák, füzetek, dossziék, tollak - minden, ami egy Fradista iskolakezdéséhez szükséges."-olvashattuk nem is olyan régen. Régi javaslatunk végre valóra vált, az alapoknál, az iskolákban erősített a Ferencváros.

Most egy újabb jó kezdeményezés a klubtól. Íme:

A Ferencvárosi Torna Club több iskolában népszerűsíti a hazai labdarúgást és klubunkat a következő hetekben.

Kedden Jova Levente és Nagy Dominik a Telepy Károly Általános Iskola, Gimnázium és Szakközépiskola tornatermében járt, hogy népszerűsítse a sportot, a magyar futballt és a Fradit a diákok körében.

A tegnapi esemény azonban csak sorozatunk első állomása volt. Klubunk képviselői további iskolákba látogatnak el a következő hetekben.

Először a közeli, IX. kerületi iskolákba megy a Fradi: jövő héten kerül sorra a Kosztolányi Dezső Általános Iskola és a József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, október elején pedig a Dió Általános Iskola, Előkészítő Szakiskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Kollégium és Gyermekotthon és a Szent-Györgyi Albert Általános Iskola és Gimnázium, de további intézményekbe is eljutunk majd.

A gyerekek értékes ajándékokat kaphatnak és az FTC labdarúgóival találkozhatnak, akiknek sporttevékenysége példamutató lehet a diákok számára. Az iskolai látogatások során futballistáink hangsúlyozzák, hogy a sport szeretete mellett nagyon fontos a tanulás is.

Mindemellett az 1-8. osztályos tanulók részt vehetnek a „Fradi meccsen a család” rajzpályázatunkon is. A nyertes alkotást felnagyítva, óriási molinón jelenítjük meg a november végi FTC–DVSC NB I-es bajnoki mérkőzés előtt a Groupama Aréna családi szektorában, a beérkezett rajzokból pedig kiállítást rendezünk.

Az említett Debrecen elleni meccsre ingyenes belépést biztosítunk a résztvevő iskolák diákjai számára, akiknek egy kísérőjük (szülő vagy pedagógus) is térítésmentesen tekintheti meg az összecsapást.

fradi.huCopyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva