Botrány és nyomozás a szurkolói csapatnál.

Buga Jakab - 2015. október 04. vasárnap, 09:22

Állítólag havi háromszázezret kap Nyíritől a hamis elnök...


Nem gondoltuk volna,hogy valaha is igazat adunk valamiben Kubatovnak, de most ez is megtörténik.

Igaza van neki, amikor azt mondja, a szurkolók egy részének meg kell tanulni viselkedni és a szurkolók között is rendnek kell lenni.

Remek példa erre a szurkolói csapatnál történtek.

A Ferencvárosi Futball Club, a szurkolói csapat. 2008-ban a szurkolók alapították.(Az első tervekben még az szerepelt, hogy a birkózó szakosztály engedélyével az FTC stadionba játszik a csapat, fúzióval az NB 3-ban, és ha úgy alakul erre a csapatra lett volna lecserélve a kisiklott FTC.)

A kezdeti célok és tervek helyett mára azonban nem szól másról az FFC,mint 3-4 szurkoló lopásáról és kiskirálykodásáról.Pont olyan az FFC kicsiben,mint az FTC .

Figyelve az elmúlt évek negatív történéseit, mi régóta nem számolunk be az alkoholistáknál történtekről.

Most is csak hírként közöljük,hogy információink szerint nyomozás kezdődött az FFC vezetősége ellen.

A gyanú szerint az elnökség hamis jegyzőkönyvek alapján lett elnökség. Az alapító tagok nevében hamisítottak jegyzőkönyveket, akik persze erről semmit sem tudtak. Az elnökség tagja lett így a rendőr által macsétával összevert szurkoló, egy írni-olvasni nem tudó cigánygyerek, és a szurkolói kártyát elfogadó EEE egyik vezetője.

A hamisított dokumentumok alapján Nagy Lajost nevezik elnöknek, aki havi 300.000-et kap Nyíritől, cserében elmeséli a friss híreket a népligeti központban. Bár ebből a központból az FFC-nek el kellett jönnie, Nyíri elintézte számukra a Siketek pálya használatát. Érdekes,hogy ezen a pályán Nagy Lajosról úgy beszélnek, mint a Fidesz és Kubatov egyik prominens emberéről. Nem véletlen, hogy a felszopók129 egy ideje beszámol az FFC életéről. Mi viszont nem.

A gyanú szerint a hamisításokra azért volt szükség, hogy az elnök és elnöksége hozzáférjen a társasági adó pályázati pénzeihez. Ehhez papíron utánpótlás csapatokat produkáltak. Papiron.

Egyelőre ennyit tudni, a fejleményekről majd beszámolunk.

Véleményünk szerint a Tábornak jobb, ha az FFC megszűnik, mert jelenleg csak egy újabb sár az amúgy sem tiszta ruhánkon.Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva