Nagyecsedre is kell a szurkolói kártya

FradiMob - 2015. október 08. csütörtök, 08:56

Meg se lepődünk...

Nagyecsed – MK: a helyszínen már nem lesz jegyárusítás.

Péntektől lehet belépőt váltani a Ferencváros Nagyecsed elleni Magyar Kupa-mérkőzésére, a jegyek megvásárlásához szükséges a Fradi szurkolói kártya.

Mint arról beszámoltunk, a fradisták is elkísérik a csapatot Nagyecsedre, így akár ezres nagyságrendű drukkerhad maradhat ismét a kerítéseken kívül, igaz ez biztosan nem szegi majd a kedvüket a fanatikusoknak a szurkolásban.

Íme, a fradi.hu-n megjelent klubközlemény a jegyvásárlással kapcsolatban, amelyet változtatás nélkül közlünk:

 

„Az NB I-ben veretlenül menetelő labdarúgó-csapatunk a Magyar Kupában címvédésre készül. A sorozat első állomása számunkra a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei Nagyecsed lesz október 14-én, szerdán.

A 14.00-kor kezdődő mérkőzésre 200 vendégjegy kapható, amelyeket október 9-én, pénteken kezdünk árusítani a Groupama Aréna Jegypénztárában. A belépők egységesen 1000 forintba kerülnek.

Szurkolóink online is vásárolhatnak – az így megszerzett voucher ellenében a mérkőzést megelőző napig, tehát október 13-ig a Groupama Aréna Jegypénztárában lehet átvenni a jegyet, míg a kupameccs napján a helyszínen, a nagyecsedi pálya vendégbejáratánál.

Október 13-án, kedden lezárul a jegyértékesítés, a mérkőzés napján és helyszínén már nem lehet belépőt vásárolni, csak az online megvásárolt vouchert lehet meccsjegyre váltani.

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy mindkét vásárlási módhoz szükséges a Fradi szurkolói kártya.

Fontos információ továbbá, hogy a vendégszektorban csak állóhelyek lesznek.”


NB1.hu

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva