Egymásnak estek a szurkolói csapatnál.

Buga Jakab - 2015. október 09. péntek, 11:07

Mindenki-mindenkit átver....


Pár napja írtunk a szurkolói csapatról, a Ferencvárosi Futball Clubról, az FFC-ről.

Leírtuk,hogy a kezdeti célok és tervek helyett mára nem szól másról az FFC,mint 3-4 szurkoló lopásáról és kiskirálykodásáról.Figyelve az elmúlt évek negatív történéseit, mi régóta nem számolunk be az alkoholistáknál történtekről. Egyébként a csapatot elhagyta akinek volt egy csepp esze, már olyanok vannak ott akik még a Fradista kézfogást sem ismerik.

Hírként közöltük,hogy információink szerint nyomozás kezdődött az FFC vezetősége ellen. A gyanú szerint az elnökség hamis jegyzőkönyvek alapján lett elnökség. Az alapító tagok nevében hamisítottak jegyzőkönyveket, akik persze erről semmit sem tudtak. Így lett elnök Nagy Lajos. A cél nem más,mint a társasági adó lenyúlása. A Pitkin névre hallgató Nagy Lajos az aki szinte minden második nap bent van a népligeti központban és informálja Nyíriéket a Tábor dolgairól.Kubatov kedvenc gyilkosa szóról-szóra tudta az FFC összejövetelin elhangzottakat.

A hétvégén játszott a szurkolói csapat, ahol a játékosok-vezetők közül többen egymásnak ugrottak.

Az ok természetesen a pénz. És természetesen a társasági adó.

A csapat egyik tagja szerzett társasági adót valamelyik cégtől. A szokásos módon, végül is Magyarországon vagyunk, 10%-ot kellett visszaosztani. Ezt elfogadta a hamis elnök és a macsétával megvert szurkoló. Utóbbi nem egyszer vásárolt ezt-azt az FFC-nek, nagyrészt olyat ami nem kellett senkinek, amiről hozott számlát is, egy kockás papíron tollal firkált valami.

Ez a szurkolótársunk a 16-os felsőjében fetrengett pár éve Kaposváron a sárban,pocsolyában és támadta a FradiBuszos Végelt,mondván az miért szidja a Fradi Secut...

Visszatérve, bár a hamis elnök elfogadta a 10% visszaosztást, azt a pénzt nem kapta meg a társasági adót intéző társuk. Ami azért érdekes, mert az elnökség más tagjai szerint a pénzt a kasszából kivették, és azt mondták rá, hogy továbbadták.

A hétvégi mérkőzésen a hamis elnöknek és a macsétával összevert elnökségi tagra "támadt" az átvert társ, éles szóváltás volt, a verekedést a többiek akadályozták meg. Folytatás várható.

Ezek után újra azt mondjuk, igaza van Kubatovnak, amikor azt mondja, a szurkolók egy részének meg kell tanulni viselkedni és a szurkolók között is rendnek kell lenni.

Mi javasoltuk egy szabályrendszer kialakítását a hozzátartozó szankciókkal, de ehhez az kell, hogy visszajussunk a lelátóra.

Addig is vagy rendet csinálnak a vezetők az FFC-nél, eltakarítva a patkányokat vagy szűnjön meg az FFC, mert jelenleg csak egy újabb sár az amúgy sem tiszta ruhánkon.

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva