Kósa: A rendezőkkel gond van.

FradiMob - 2015. október 26. hétfő, 15:31

Az MLSZ nem szabályozza őket, rendőröket akarnak egyre többen...


Egyre több probléma akad a stadionokban dolgozó rendezőkkel. Mi évek óta mutatjuk a kétes elemek kétes cselekedeteit. A saját bőrünkön tapasztaltuk milyen amikor hangot adnak egy-egy számukra kellemetlen cikknek. Volt amikor késelni akartak minket a stadionon belül, ami a rendőrséget valamiért nem érdekelte.

De volt amikor szurkolótársunkat akarták ledöfni. Erről itt.

Volt amikor munkahelyre mentek fenyíteni, volt amikor minket felhasználva, rólunk hazudva pénzt kerestek,  botrányokozót fizettek.

Volt amikor a Diósgyőriek érkezését hazudták.

Több tucat kétes személyt fizet,fizetett az FTC az elmúlt időszakban. Luxusban tartották ezeket az embereket.

Hiába volt belőle MLSZ büntetés is, a labdarúgó szövetség sem szüntette meg az áldatlan állapotokat.

A Ferencváros sem tett semmit, évről-évre fizették a bűnözőket.

De. Azt hallani, hogy egyre több kormánypárti politikus és rendőri vezető kezd besokallni a securityk okozta botrányoktól és rendőrökre cserélnék le őket. Legutóbb Kósa Lajos a Parlament Honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke is elismerte a szurkolók bizottsági meghallgatása során, hogy gondok vannak a mérkőzéseket biztosító rendezőkkel.

"Kósa(fidesz): Te nyilvánvalóan a rendezőkről beszélték, akik ott ácsorognak a szervezők alkalmazásában. A klub szervezi a meccset, a klubot regisztráljuk, azok pontosan tudják, hogy kicsodák. A példa arra vonatkozott, és legyünk méltányosak, ez nemcsak a Fradira igaz, hanem egyébként mindegyik csapatra, hogy a csapatok által alkalmazott rendezők, tehát azok a stuardok, gardok, izék, akik ott vannak rendező feliratú vagy még olyan se pólóban, azokkal van egyébként gond. Mert azok tényleg ellenőrizhetetlen, vagyis eddig, bár kellett volna, meg egyébként a vonatkozó őrző-védő szolgálatokról szóló szabályozás rendkívül szigorú, de pont ebben az esetben nem. És tényleg ott fű-fa-virág, világtalanok meg mindenfélék vannak, olyanok is, akik teljesen nyilvánvalóan alkalmatlanok meg azok is, akik egyébként nem mennének át semmilyen vizsgálaton. "

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva