Kubatov: Ne jöjjenek be a stadionba.

m.k. - 2015. november 04. szerda, 17:54

Nincs káromkodás, csúnya beszéd vagy erőszak...


Kubatov szavait olvasva,nos...

Az üllői129-en a Tábort szidalmazok egy része rendszeresen a Táboron kérte számon a kompromisszum készséget... (mi már írtunk itt egy forgatókönyvet,sőt az oldal megszűnését is felajánlottuk.)

A cközepes "hétezres közösség" 25 fője és sok más szkenneres is átgondolhatná, hogy akkor miként tovább...

Na meg persze az SZSZJN vezetőknek is több kéne,mint arra várni,hogy valaki megoldja helyettük a jelenlegi helyzetet...


KUBATOV:

– Visszatérve az elmúlt öt évre, emlékezetes az ultrákhoz való viszonyulása…
– Nincs kevesebb nézőnk, vagy maximum 500 szurkolóval kevesebben járnak ki. A Ferencváros így is vezeti a rangsort, tehát nekünk van a legtöbb nézőnk, a tavaly 8500 volt az átlagnézőszám. Azt gondolom, idén is meglesz ez. Elveszítettünk ugyan 3000 ultrát, de megnyertünk legalább ugyanennyi embert. Ezek az emberek általában családosok, akik gyerekekkel járnak ki a meccsekre. Számukra olyan hangulatot kellett teremteni a stadionban, ahol nincs káromkodás, csúnya beszéd vagy erőszak. Nincs arra szükség, hogy a biztonsági emberek közbelépjenek a találkozó alatt. Azt gondolom, hogy ez közelebb van Európához és a Ferencvároshoz is.

– A közeljövőben lát-e lehetőséget arra, hogy kompromisszum szülessen a szurkolókkal?
– Nem! A vénaszkenner és a beléptetés csak indok. A szurkolóktól azt kérjük, hogy viselkedjenek normálisan. Jöjjenek be a stadionba, de ne legyen balhé. Ne legyen a stadion környékén erőszak, ne háborúzzanak sem a rendőrökkel, sem az ellenfél szurkolóival. Szerintem ez a magyar sporttól vagy épp a Ferencvárostól teljesen eltávolodik. Azt kérjük a szurkolóktól, hogy ne trágárkodjanak, mert ha igen, nem jönnek ki az édesanyák. Ha nem jönnek ki az édesanyák, nem jönnek ki a gyerekek. És ha nem jönnek ki a gyerekek, akkor egy idő után nem lesz, aki szerelmes legyen a Ferencvárosba. Azt kérjük tőlük, hogy ne hozzanak politikát a stadionba, bár furcsa ezt mondanom, hiszen főállásban politikus vagyok. A sport nem arról szól, hogy politikai deklarációkat teszünk, hanem arról szól, hogy megnézzük – bőrszíntől, származástól, vallástól teljesen függetlenül –, hogy ki milyen teljesítményt nyújt a pályán. Ha nem ez a legfontosabb, hanem az, hogy politikai deklarációkat tegyünk a Ferencváros nevében, akkor ez távolabb visz minket a megoldástól. Mint például a Csatáry-molinó, amely egy rendkívül fájó dolog. Ezért azt gondolom, hogy nem kértünk lehetetlen dolgokat, de ha ők úgy gondolják, hogy ezeket nem tudják betartani, akkor arra kérjük, hogy ne jöjjenek be a stadionba.

Utolsó módosítás 2015. november 04. szerda, 18:01

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva