Kurva ciki: hamis jegyek a kézilabdán.

m.k. - 2015. november 13. péntek, 18:37

Pont akkor,amikor a tábor is ott volt...Elek Gábor: "Nagyon köszönöm a szurkolást, remélem két hét múlva is találkozhatunk, mert nekünk nagyon fontos az ő szerepük"
Szucsánszki Zita: "Ilyen hangulatot az egész világon csak egy tábor tud teremteni. Ki kell szolgálni őket."
Szamoránszky Piroska: "Amit ez a tábor művelt az valami fantasztikus. Amit mi a pályán, ők meg a lelátón csináltak... Na ez a Fradi!"
Zácsik Szandra: "Még soha nem játszottam ennyi B-Közepes szurkoló előtt. Hatalmas élmény volt."
Szikora Melinda: "Persze hogy ki kell mondani, mert ez egy igen fontos tényező, szurkolók nélkül sokkal nehezebb lenne! Gyertek minél többen."
Szekerczés Luca: "Ilyen közönség előtt nem lehet rosszul játszani."

Őket köpte szemen pár szurkolótársunk aki a női kézilabdára hamis jegyekkel ment be.

Arról nem is beszélve, hogy ezzel a saját szurkolótársainkat is lejáratták. Pont akkor,amikor Tábor meghirdette és ott volt a mérkőzésen.

Ez kurva ciki nekünk.

Gondolkozzatok el srácok, mert ez így nem lesz jó.

"Tisztelt szurkolók!

A november 7-i, Thüringer elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést nagy érdeklődés mellett rendezhettük meg, ezúton is köszönjük azoknak a drukkereknek, akik jegyet váltottak az összecsapásra.

Tapasztalataink szerint sajnos többen fénymásolt belépővel próbáltak bejutni a mérkőzésre. Rettentően sajnáljuk, hogy vannak olyanok, aki nem tisztelik a csapatot, és nem támogatják a szakosztályt jegyvásárlással.
A múlt szombaton tapasztaltak miatt a következő, november 22-én 17 órakor kezdődő Fleury elleni, SYMA Csarnokbeli hazai mérkőzésen vonalkódos jegyleolvasót használunk a beléptetésnél, ezért minden bizonnyal több időbe kerül majd bejutni a csarnokba, mint legutóbb. Felhívjuk mindenki figyelmét, a szokottnál korábban érkezzen, hogy időben elfoglalhassa a helyét.

Ha bárki fénymásolt jeggyel próbál bejutni a csarnokba, azzal szemben megtesszük a szükséges lépéseket.

Köszönettel:
FTC Kézilabda Szakosztály"

Copyright (C) 2010 FradiMob.hu - | Minden jog fenntartva